2017 yılının son günlerine girilirken burçlarını günlük ve aylık takip eden meraklıları 2018 yılı burç özellik ve yorumlarını şimdiden merak etmeye başladılar. Yeni yıl yeni umutlar yeni burç yorumları demektir. Bu vesileyle ünlü burç yorumcularının 2018 yılına dair yorumlarını bir sayfada toparladık. Her bir burçta 2018 yılına ait yeni özellikler yeni yorumlar ortaya çıkmaktadır.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık. Hangi burçtan olursanız olun haberimizde 2018 yılına ait yorumu bulabileceksiniz. Tek bilmeniz gereken burcunuzun hangisi olduğu. 2018 yılında hangi burç aşkta, parada, işte başarılı, hangi burç şanssız. İşte tüm burçların yorumları:

2018 YILI KOÇ BURCU YORUMU

Bu yıl, Mars tarafından yönetilen bu ateşli burçta doğanlar en iyi şekilde kariyer alanında kullanılabilecek bol miktarda enerjiye sahip olacaklar. Ancak ilişkilerde hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceksiniz. Koç'a özgü olan gayret ve azim sayesinde belirlediğiniz hedeflere ulaşabileceksiniz. Sadece kişisel nitelikleriniz nedeniyle değil, gezegenlerin konumu itibariyle de burç 2018'in Koç için çok olumlu olacağı kesindir.

Yılın ilk aylarında ilişkileriniz durgunlaşabilir. Venüs'ün etkisi çok yoğun olacak, bu nedenle duygular konusunda hassaslaşabilirsiniz. Sizi lider konumları için mükemmel bir aday yapan bir lider rolünü üstlenmekte ve kolaylıkla yapmakta hiçbir sıkıntınız olmayacak. Patronlar böyle bir potansiyelin farkına varacaklar.

2018 bahar ayları Koç'a yeni ve alışılmadık fikirler getirir. Ancak aşırı dalgınlık nedeniyle, gerçeğe konsantrasyonda bazı güçlükler görülebilir. İlişkilere gelince azminizin gerçekliği yeniden doğrulanacak. Aşkınızda kararlı olacaksınız. Üstelik dürtüsel davranışınız ve kalbinizin akıl üzerindeki üstünlüğü, büyük ve romantik bir aşk vaat ediyor. Ayrıca arkadaşlarınız tarafından etrafınız sarıldığı zaman veya günlük sorunlarınızın ardından dinlenebileceğiniz herhangi bir yerde iyi hissedeceksiniz.

Daha sıcak aylar süresince, Venüs'ün Aslan'da olması nedeniyle kişisel hayatınızda huzur bekleyebilirsiniz. İlişkileriniz çok sadık ve saygılı olacak. Hiçbir kötü eğilim olmayacak ve bir gecelik aşk ilişkileri sana çekici görünmeyecek. Yaz boyunca kariyer bakımından olumlu bir dönem gelecektir. Analiz etme ve meselenin özüne ulaşma yeteneğiniz şimdi gelişme halindedir. Bununla birlikte sağlığınıza dikkat edin, iş uğruna kendinizi çok fazla ihmal etmemelisiniz.

2018 sonbaharı boyunca burçlara göre dikkatinizin çoğu aileye yönelmelidir. Keyifsizliğinizin nedeni ne olursa olsun en yakınlarınız etrafınızı sardığında her zaman destek ve yeni enerji bulacaksınız. Ayrıca Merkür'ün Akrep'te olmasının bilgiyi özümseme yeteneğiniz üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Odaklandığınız sürece hiçbir engel çok büyük görünmeyecek. Muhtemelen meraklı da olacaksınız. Tabu olarak kabul edilen konular hakkında konuşmakta sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Koç, yıl sonuna kadar özellikle eğitime odaklanacak. Bu zamanlarda sorumluluk hissedeceksiniz ve ahlaki yönünüz de güçlü olacak. Bu, özel hayatınızı olduğu kadar iş performansınızı da etkileyecektir. Önceliklerinizi dosdoğru belirleyeceksiniz ve önümüzdeki yıla açık zihin ve belirli bir hedefle başlamanızı sağlayacak olan sizin için neyin önemli olduğunu bulacaksınız.

2018 YILI BOĞA BURCU YORUMU

Yıldızlara göre, 2018 yılı Boğa burcunda doğan kişiler için çok olumlu olacaktır. Özellikle kariyer söz konusu olduğunda. Venüs tarafından yönetilen bu burçta doğanlar, genellikle sorumlu ve güvenilirdir. Bu özellikler son derece takdir edilir, bu nedenle yetenekli olduğunuzu göstermekten korkmayın. Unutmayın ki kader cesurun yanındadır. Kesin bir hedef belirleyin, çabalarınız konusunda sebat edin, hiçbir sorun gözünüze çok büyük görünmeyecektir.

2018 yılının hemen başında Merkür'ün Akrep'te olmasının etkisinden dolayı büyük miktarda fiziksel ve zihinsel enerji hissedeceksiniz. Bu nedenle, başarıya giden yolunuzun neredeyse düz olmasını bekleyebilirsiniz. Küçük engeller varsa bunların rahatlıkla üstesinden gelmenin yolunu bulacaksınız. Hiç motivasyon eksikliği hissetmeyeceksiniz. Boş zamanınızda, çoğunlukla kendinizi arkadaş grubunuzla eğlenirken bulacaksınız. Fiziksel durumunuzu unutmayın. Boğa bol miktarda enerjiye sahip olacak, bu yüzden vücut yapınızdan memnun değilseniz, bu konuda bir şeyler yapmak için doğru zamandır.

Burçlara göre, ilkbahar ayları duyularınızın çok yoğun olacağını vaat ediyor. Bu dönem boyunca, her şey çiçeklendiğinde, duygularınız da çok güçlü olacak. Bu nedenle, iş ve kariyer arka plana itilecek. Artık sevgiye, sanata ve esasında güzel bulduğunuz şeylere odaklanmak istiyorsunuz. İlişkiler söz konusu olduğunda, Boğa romantizm ve tutku bekleyebilir. Bekar olan kişiler bu dönemde yeni bir ilişki kurmak için büyük bir şansa sahip olacaklar. Aşklarını bulanlar, ahenkten her zamankinden daha çok keyif alacaklar.

2018 yazının ruh hali çok iyi olacak. Belki sürekli aşık olmanız nedeniyle iş başarıları ile ilgili bir şeyler yapmak gerekebilecek, bu ayların size getireceği de budur. Özellikle işletme ve finans sektöründe başarılı olacaksınız. Ayrıca iyi örgütsel becerileri fark edeceksiniz. Bu dönemde, ilişkilerde hiçbir değişiklik olmayacak. Tüm ailedeki ahenkten keyif alacaksınız. Dışarısı sıcak olsa bile, sağlığınıza da dikkat edin.

Burçlara göre, kısalan günler Boğalara insanlarla çalışma konusunda bazı avantajlar getirecektir. Venüs'ün Terazi'de olmasının etkisi nedeniyle, çevrenizdeki insanlara çok nazik ve çekici görüneceksiniz. Özel hayatınızda olduğu kadar işinizde de bunu kullanmaktan korkmayın. Mesela bu, patronunuzla maaşınız hakkında konuşmanın doğru zamanı. Bununla birlikte, kibirli olmamalısınız, çünkü bu her şeyi berbat edebilir. Bu kış aynı zamanda kafanızı karıştırabilecek bazı ciddi kararlar almanızı sağlayacaktır. Belki birileri zayıflığınızı keşfedecektir..

2018 YILI İKİZLER BURCU YORUMU

2018 burcu, huzurun, pozitif enerjinin ve başarıların keyfini çıkardığınız bir önceki yıla kıyasla, özellikle yıl ortasında İkizler için telaşlı olacak. Merkür tarafından yönetilen bu zodyak burcunda doğan insanlar genellikle çok entelektüel ve hassastır. Bu özellikleri, örneğin sorunları çözerken veya engellerin üstesinden gelirken kullanabilirsiniz.

Yılın hemen başında Oğlak'taki Venüs'ün etkisi nedeniyle bazı ilişki sorunları ortaya çıkabilir. İkizler kendilerini duygulara kapatma veya hatta reddetme eğiliminde olacaklar. Sevgi ve duygu ifadeleri size tuhaf gelecektir, dünyayı algılamanız çok gerçekçi olacaktır. Ancak olağanüstü durumlarda, kendi inançlarınız için savaşmak arzusu sorunlara neden olabilir. Aşırıya kaçmamak konusunda dikkatli olun.

Özel hayatınızda daha az hoşnut olsanız bile, bu dönem kariyer açısından iyi bir şekilde kullanılabilir. Sizi konsantre olmaktan alıkoyan hiçbir şey olmayacak. Üstelik belirleyeceğiniz hız 2018 yılının tüm ilkbaharında da sürecektir, bu nedenle hak edilen ödüle ulaşma yolunda hiçbir şey durmayacaktır. Seyahat ve macera size çekici gelebilir, ancak bu çekiciliğe bir süre daha direnmeye çalışın.

Burçlara göre, İkizler 2018 yılının ortasında, sürekli olarak hızlı ilerleyiş halinde olacaktır. Tanışacağın kişi dengenin bozulmasına sebep olabilir. Bu kişi bir ruh eşi, yeni bir arkadaş veya iş yerinde bir tanıdık olabilir. Hemen anlaşacaksınız. Bu şaşılacak bir şey değil, çünkü Aslan'daki Merkür yaz boyunca ilişkiler üzerinde olumlu bir etki yaratacaktır. Yakın zamanda kazanılan güven sayesinde işte de başarılı olacaksınız. Artık arzu ederseniz şimdi değişim yapmanın tam zamanı. Muhtemelen ilk önce ne yapacağınızı bilmeyeceksiniz, ama zamanınızı etkin bir şekilde organize etmeyi başarırsanız, sonunda isteneni elde edeceksiniz.

Kısalan günlerle birlikte İkizler yeniden sakinleşmeyi bekleyebilir. Önceki kariyer başarılarından sonra, artık ilişkilere tekrar daha fazla özen gösterebilirsiniz. Sevgilinize şefkatle davranın. Tüm yapmanız gereken inisiyatif göstermek ve işte geçirdiğiniz tüm zamanları telafi etmektir. Ahengi tekrar bulacaksınız. Yeni ilişkiler de meyvesini verecektir.

Burç, İkizler için de uyumlu bir 2018 sonu vaat ediyor. Boş zamanlarınızda ne yapacağınızı bilmiyorsanız, arkadaşlarınızla takılın. Onlarla birlikte kendinizi iyi hissedeceksiniz. İşi unutmak için rahatlayacaksınız ve ertesi gün mükemmel bir performans göstermeye hazır şekilde enerjiyle dolu olacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin ve sıkı giyinin.

2018 YILI YENGEÇ BURCU YORUMU

Ay tarafından yönetilen bu duygusal zodyak burcunda doğan kişiler, harika deneyimlerle dolu bir yılı sabırsızlıkla bekleyebilirler. 2018 burcu, Yengeçler'in özel hayatlarında olduğu kadar kariyer açısından da büyük şeyler başaracağını öngörüyor. Ancak daha da önemlisi, nihayet hayallerinizi gerçekleştireceksiniz ve tek bir beklentiden daha fazlasını yerine getireceksiniz. Bazı zorluklar da olabilir, ancak sizi finişte bekleyen ödül buna değecektir. Üstelik yol boyunca edineceğiniz deneyimler paha biçilmez olacak.

Burçlara göre, 2018'in başlangıcı ilişkilere ahenk getirecek. Venüs'ün olumlu etkisinden dolayı zihniniz açık olacak, böylece insanlarla daha iyi geçinecek ve yeni bağlantıları kolayca kuracaksınız. Ancak eğer söz konusu olan kişisel veya özel şeyler ise duygularınızın hakim olmasına izin verme eğiliminde olacaksınız. Rasyonellik kenara çekilecektir. Böyle anlarda çok korunmasız olursunuz, bu yüzden kendinizi kime açtığınıza dikkat etmenizde fayda var.

2018 baharında Koç'ta olacak olan Merkür, Yengeçlere kariyer desteği vaat ediyor. Etkisi sayesinde, zihniyetiniz belirleyici olacaktır, bu nedenle herhangi bir sorunun çözülmesinde sorun yaşamayacaksınız. Üstelik iletişim konusunda çok emin, enerjik ve ikna edici olacaksınız. Artık işinizi zamanında yapmak ve en iyi sonucu almak için doğru an geldi, patronunuzdan maaşınızı yükseltmesini istemek için korkmanıza bile gerek yok.

Burçlara göre yaz aylarında tekrar ilişkilere odaklanma söz konusu olacak. Bununla birlikte bazı maceralar da yaşayacaksınız. Sadece doğru insanlarla birlikte olmalısınız ya da yolculuğa çıkmaktan korkmayı bırakmalısınız. Bilinenden olduğu kadar bilinmeyenden de korkmadığınızı göreceksiniz. Üstelik fazlasıyla tecrübe ve özgüven kazanacaksınız. Yengeçler potansiyel e çok daha cazip gelecek.

2018 sonbaharının başında, Yengeçlerin kariyer gelişimine uygun başka bir dönem daha geliyor. Merkür Oğlağa girecek, bu nedenle motivasyon eksikliğiniz olmayacaktır. Ayrıca, insanlarla ilişki kurarken uygun olan kendi kendini kontrolü iyi sağlayabileceksiniz. Ancak dikkatsizlikten kaynaklanan küçük yaralanmalar riskiyle karşı karşıya olduğunuz için bu süre zarfında sağlığınıza dikkat etmeniz gerekir.

Özel hayatınız söz konusu olduğunda, arkadaşlarınızın ve ailenizin değerini gerçekten bileceksiniz. İlişkileri uyumlu tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Yengeçler'in uzun vadeli ilişkilerinin yılın sonunda gelişmesinin kısmi nedeni budur. Ancak sevgilinize bağımlılık geliştirmeme konusunda dikkatli olun - bu duygusal durumunuzun dağılmasına neden olabilir.

2018 YILI ASLAN BURCU YORUMU

Güçlü Güneş'in yönettiği bu ateşli burçta doğan kişilerin çok enerjik olmaları tipik özellikleridir. Cömert olurlar ve liderlik becerilerine sahiplerdir. Kişiliğiniz sayesinde yolunuzda ortaya çıkacak zorluklardan en iyi şekilde faydalanabileceksiniz. Aslanlar için burç yorumunun olumlu olmasının nedeni budur. Yıldızlara göre özellikle yıl sonunda başarılı bir dönem beklenebilir.

Yılın hemen başında, Merkür'ün Kova'ya yerleşmesinin getirdiği avantajlar bekleyebilirsiniz. Aslanlar her türlü koşul altında kendileri için ayağa kalkma arzusu hissedecekler. Ancak, bu etki olumsuz da olabilir - iletişim konusunda, özellikle de uzlaşma sağlanması gereken ilişkilerde. Ama biliyorsunuz, bunları hiç düşünmezsiniz.

Venüs'ün etkisi nedeniyle, 2018 baharı özel hayatınızı harekete geçirecektir. Burç, karşı cinsle birliktelikten, flörtten veya maceradan mahrum kalmamanızı öneriyor. Yeni bir ilişkinin doğması için en büyük şans bu dönemdedir. Ayrıca seyahat etmek ve bilinmeyeni keşfetmek de size çekici gelecektir.

Burçlara göre, 2018 yılının ortasında bazı zorluklar beklenebilir. Huzursuzluk, çalışma hızınızı yavaşlatacak, be nedenle bir çıkmaza girebilirsiniz. Aslanlar, geçmişteki yanlış adımları en kısa sürede düzeltmek için dikkatlerini tam olarak kariyerlerine vermelidirler. Tatil artık söz konusu olamaz; daha iyi bir dönemi beklemeyi tercih ediyorsunuz. Ailenize de odaklanmalısınız, çünkü desteği ve güveni orada bulacaksınız. Sevdikleriniz zor zamanlarda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklar.

Sonbahar iş hayatının durgunlaşacağını vaat ediyor. Kişiliğiniz sayesinde, en kötünün üstesinden gelmenin yolunu zaten bulmuş durumdasınız. Burca göre, Aslanlar'ın ilişkilere önem vermesi için doğru zamandır. Terazi'deki Venüs uyum ve mutluluk vaat ediyor. O nedenle uzun vadeli ilişkiler gelişecektir. Karşılıklı güveniniz her geçen gün daha da güçlenecek. Bir sonraki adımı gerçekleştirmekten korkmayın. 2018 sonbaharı bunun için mükemmel zamandır - reddedilemezsiniz.

Bu yılın sonu, kariyerde başarının ve aynı zamanda ilişkilerde uyumun süreceğini vaat eder. Aslan kalabalıkta öne çıkabiliyor ve her iki elle de bir fırsat yakalayabiliyor. Şansınızı boşa harcamayın. Ufukta bir yükselme bile olabilir. Noel sırasında, aile çevresindeki hak edilmiş dinlenmenin tadını çıkaracaksınız.

2018 YILI BAŞAK BURCU YORUMU

Yıldızlar, 2018 burcunun Başaklar için özellikle de kariyer söz konusu olduğunda huzurlu olacağını açıkça göstermektedir. Merkür tarafından yönetilen bu zodyak burcunda doğan kişiler genellikle çok çalışkan, dürüsttürler ve bütün konularını düzenli tutmayı çok severler. Bu nedenle, kariyerinizin tehlikede olması ile ilgili endişelenmeniz gerekmez. Özel hayatınızda, uyum, yeni deneyimler, ancak bazı değişiklikler de bekleyebilirsiniz.

Yılın hemen başından itibaren burç tahminlerine göre olayların fırtınasına kapılacaksınız. Mars'ın etkisi nedeniyle, çevrenizde yayılacak olan bol miktarda pozitif enerji ile dolacaksınız. Bu nedenle Başaklar'ın neden bu kadar çok kişiyi cezbedeceğini merak edemezsiniz, aralarında potansiyel partner bile olabilir. Ancak ilişkiniz resmi olana kadar aşırı kıskançlık konusuna dikkat edin. Bu sevgilinizi korkutabilir.

Havaların ısındığı 2018 yazının gelişiyle birlikte, dışarı çıkacak gibi hissedeceksiniz. Tek bir yerde kalmayacaksınız, keşfetmeyi seversiniz. İkizler'deki Venüs'ün etkisi nedeniyle, yalnızca bir eşiniz olmasından hoşlanmayacaksınız. Bu nedenle, özel ilişkiler söz konusu olduğunda, Başaklar karmakarışık olacaktır. En azından durum, kariyer alanında dingin. Mevcut hızı sürdürmek ve işten sonraki boş zamanınızda günahkar düşüncelerin ortaya çıkmasına izin vermek yeterlidir.

2018 yazı esas olarak Kova'daki Mars etkisi nedeniyle büyük bir ahlak anlayışı vaat eder. Önceki çılgın dönemden sonra çevrenizdeki olaylar nihayet durgunlaşacak ve önceliklerinizi netleştirecek ve belki de uzun vadeli hedeflerinizi yeniden değerlendirecek zamana sahip olacaksınız. İşte iyi örgütsel becerilere sahip olacaksınız. Patronunuz tarafından bile farkedilebilirsiniz, bu yüzden hak edilen ödül sizi es geçmeyecektir. Başak arkadaşları ve ailesinin etrafında olmalarından mutluluk duyacaktır. Burç, kendinizi en iyi hissedeceğiniz zamanların etrafınızda onlar olduğunda söz konusu olduğunu belirtir.

Soğuk ayların yaklaşması, önemli sorular açısından kararsızlığı da beraberinde getirecektir. Yani önemli bir karar arefesinde iseniz, burca göre, bunu daha sonraki bir zamana ertelemeniz daha iyi olur. 2018 sonbaharında ilişkilerdeki durum sakin ve uyumlu olacak. Bununla birlikte, dış dünya ile irtibatınızı kesme eğiliminde olabilirsiniz. İfadeleriniz her zamankinden daha sıkıcı olabilir. Çeşitli becerileri öğrenmek ve geliştirmek için ideal bir zaman. Ancak Başak spor yaparken küçük yaralanmalara dikkat etmelidir. 2018 sonunda en çok uzun vadeli ilişkiler gelişecektir.

2018 YILI TERAZİ BURCU YORUMU

Yıldızlara göre, 2018 burç yorumları Teraziler için huzurlu olacak. Venüs tarafından yönetilen bu hassas ama hırslı burçta doğan kişiler nihayet biraz dinlenecekler. Bu sene sıkılmak konusunda endişelenmenize gerek yok. Özellikle kariyer alanında ilginç deneyimler sizi bekliyor. Özel hayata gelince, kayda değer bir değişiklik beklemeyin. Burç oldukça istikrarlıdır - uzun vadeli ilişkiler uyum ve şefkatten yararlanabilir.

Teraziler için, 2018 başlangıcı huzurlu olacak. Telaşlı dönemi herhangi bir aksaklık olmadan idare etmeyi öğrendiniz, bu yüzden bunu kolayca karıştırmayacaksınız. Kesin olan şeylerinizden özellikle iş konusunda yararlanılabilir. Başkalarının kuşku duyduğu ve sizin tavsiye ya da eylemle yardımcı olacağınız bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Her iki durumda da, çabanız layıkıyla ödüllendirilecektir. Merkür etkisinden dolayı, kişilerarası ilişkilerde başarı göstereceksiniz. Burçlara göre bu dönem boyunca uygun iş bağlantıları edinebileceğiniz gibi, potansiyel le de tanışabilirsiniz.

İlkbaharın gelmesiyle Venüs'ün Boğa'da olmasının etkisi size çok yoğun zamanlar getirecektir. Her anı çok derin şekilde hissedeceksiniz, bu, özel ilişkiler konusunda sizi daha hassas kılar. Karşı cinsten bir kişi, örneğin bir partner veya aile üyesi, sizi çok incitebilir veya diğer yandan içinizde daha yoğun olmayacak olumlu duygular uyandırabilirler.

Teraziler 2018 yazını huzurlu bir çalışma temposuyla geçirecekler. Koşuşturmaya gerek yok, ama aynı zamanda geride kalmanız da söz konusu olamaz. Bu, patronların istenmeyen dikkatini çekerdi. Boş zamanınızı spora ayırabilirsiniz, doğada ya da sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi yılın ilk yarısında mahrum kalmış olabileceğiniz enerjiyle dolduracaksınız. Başak'taki Merkür'ün etkisi, Eylül'de kariyer ve aynı zamanda özel ilişkiler alanında çok yararlı olacak. Burç, anında analiz edebileceğiniz ve konunun özüne gidebildiğiniz çeşitli sorunları çözerken harika sonuçlar alacağınızı belirtiyor.

2018 yılının sonu yaklaşırken uzun vadeli ilişkiler gelişecektir. Karşılıklı güven inşa etmek sonuç getirir ve ilişkiniz her zamankinden daha güçlü olur. Özel hayatınızdaki olumlu enerjiden dolayı, bekar olan Teraziler de ilginç bir tanışma bekleyebilir. Çevrenizde sizi cezbedecek potansiyel bir partner ortaya çıkacaktır. İstediğinizi elde etmek için en büyük çabanızı sarf etmeniz gerekecek. Ancak burç sonucun buna değeceğini vaat ediyor.

2018 YILI AKREP BURCU YORUMU

Yıldızlar akrep burcunun 2018 için çok olumlu olacağını iddia ediyor. Özellikle yılın ilk yarısında. Mars tarafından yönetilen bu burçta doğanlar tipik olarak kendine güvenen ve inatçı kişilerdir. Karakterlerinden dolayı, özellikle iş konusunda, istedikleri her şeyi alabilecekleri konumda başarılı olacaklardır. Burç yorumları ilişkiler konusunda herhangi bir olağanüstü olayı işaret etmiyor. Bununla birlikte, bol miktarda eğlenceli ve potansiyel partner olacak.

Yılın hemen başından itibaren iş konusunda sizi pek çok olumlu enerji bekliyor. Doğrudan hedefinize doğru ilerliyorsunuz, bu nedenle çok yakında menzilinizde olacak. Yine de çabanız süresince aşırı şekilde vicdansız olmamaya dikkat edin. Size yakın olan birini incitebilirsiniz.

2018 ilkbaharının başında Akrep aşkı bekliyor olabilir, çünkü burçlara göre, Venüs'ün Balık'ta olmasının etkisi çevrenizdeki insanların size saygı duymasını sağlayacaktır. Sizinle anlaşmak ve ortak bir zemin bulmak çok basit olacak bu yüzden potansiyel için mıknatıs gibi olmanız şaşılacak bir şey değil. Çeşitli insanlar arasından seçim yapabileceğiniz zaman, bir duruma girmeniz bile mümkündür. Bu dönemin tek görünmez tehlikesi, size acı verecek olan aşırı derecedeki saflıktır.

Sıcak yaz ayları, özel ilişkilerin zayıflamasına neden olacaktır. Akrepler sıkıntıya girmek istemiyorlarsa işe odaklanmanın tam zamanıdır. Özellikle 2018 Temmuz'unda. Neyse ki, Kova'da bulunan Mars etkisi, size iyi örgütsel beceriler kazandıracaktır, bu nedenle zamanınızı en iyi şekilde kullanabileceksiniz ve en sonunda her şeyi kurtarabileceksiniz. Ancak ücretsiz öğle yemeği gibi bir şey yoktur. Zor zamanları geride bıraktınız.

Burçlara göre, kariyerdeki durum 2018 sonbaharında durgunlaşacak. Bununla birlikte, ilişkilerde de küçük sorunlar ortaya çıkabilir. İşinizden kaynaklanan öfkenizi partnerinizden ya da ailenizden çıkarmanın iyi bir fikir olmadığını unutmayın. Bazıları öfkenizi anlayamayabilir, dolayısıyla bu durum çatışmalara neden olabilir.

Yaklaşan yıl sonu, bekar Akrepler için ilginç bir dönem hazırlayacaktır. Pek çok maceranın ve flört etmenin keyfine varacaksınız. Ayrıca daha önce bilmediğiniz bir şey yaşayacaksınız. 2018 burcu, kış aylarında uzun vadeli ilişkilerde istikrar vaat ediyor. İlişkiniz geçmişteki tartışmadan sonra hiç olmadığı kadar güçlüdür. Kariyere gelince, gerçek şu ki şimdiye kadar yapmayı başaramadığınız şeyler zaten kaybedilmiştir. Olası sonuçlara katlanmanız gerekecek.

2018 YILI YAY BURCU YORUMU

Beklediğiniz çok şey var. Yıldızlara göre, burç 2018 her Yay için pozitif enerji ile dolu olacak. Jüpiter tarafından yönetilen bu burçta doğan insanlar, hızlı ve kesin kararlar alma kabiliyeti ile fark edilirler. Ayrıca iyimser ve bağımsızdırlar ve bu nedenle kişilerarası ilişkiler ve kariyer konusunda iyi işler başaracaklar.

2018 yılı başı, Yaylar'a özellikle kişisel nitelikteki başarılar getirecek Uzun vadeli bir ilişki içinde olan kişiler, uyum ve karşılıklılık bekleyebilir. Tartışmalar olmadan huzurlu bir zaman diliminin keyfini çıkaracaksınız - bu aileniz ve arkadaşlarınız için de geçerlidir. Venüs'ün Kova'da olmasının etkisi tutku ve romantik ilişkiler bakımından gerçekten iyi değildir, bu nedenle şu anda bekar olanlar karşı cinsle temasa geçmekte zorlanacaklardır. Eğer enerjinizi kariyere odaklıyorsanız, bu en iyisi olur.

2018 baharı ve yavaş yavaş ısınma Yaylar için yeni bir enerji kaynağı demek. Merkür'ün etkisi nedeniyle geniş bir hayal gücüne sahip olacaksınız ve hızlı karar verebileceksiniz. Yeni, taze fikirlerin ortaya çıkması, sizin için bir sorun olarak görünmeyecek. Burca göre, bu gerçek özellikle kariyer alanında kullanılabilir. Bu dönem boyunca işe odaklanıyorsanız, büyük değişiklikler yapabilir ve gerçekten başarılı olursunuz. Hak edilen ödül kısa sürede gelecektir.

Yoğun dönemin ardından, bu yaz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Tatile çıkın, evde hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız. Gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var. Fazla çalışma ve yorgunluğunuzdan dolayı, dikkatsizlikler nedeniyle patronunuzu üzebilecek hatalar yapabilirsiniz.

2018 sonbaharı Yaylar'a ilişkilerin gelişeceği tasasız bir dönem getirecek. Bu burca mensup kişiler için etraflarında çeşitli potansiyel in karşılarına çıkabileceği belirtiliyor. Bu yüzden bekar kişiler çok eğlenecek. Venüs'te bulunan Merkür etkisi, karar verme yeteneğinizin yavaşlamasına neden olabilir. Her şeyi ayrıntılı şekilde dikkate almaya bilinçaltı bir eğilim hissedeceksiniz. Bu yüzden hantallıktan dolayı bazı ilginç fırsatları kaçıracaksınız.

Yaklaşan 2018 yıl sonu, sizin için oldukça akılcı olacaktır. Burçlara göre, bu dönem boyunca özellikle kişinin zekasında etki yaratan bir enerji var. Bu nedenle, mesela daha karmaşık görevler ya da hatta sırlar sizi cezbedecek. Mesela, bir macera kitabı okurken, şöminenin yanında oturarak iyi bir şekilde dinleneceksiniz. Şu anda kariyer alanında bir şeyler yapmaya çalışmaya değmeyecek. Büyük ihtimalle çabanız boşuna olacak. Ancak, söz konusu ilişkiler olduğunda, 2018 sonunda hiçbir tehdit olmayacak. Sadece uyum bekleyebilirsiniz.

2018 YILI OĞLAK BURCU YORUMU

Yıldızlar, 2018 burcunun Oğlaklar için çoğunlukla olumlu olacağını belirtiyor. Satürn tarafından yönetilen bu zodyak burcunda doğan insanlar olumlu veya olumsuz çeşitli olayları bekleyebilirler. Ama zaten hayatın gidişatı böyledir. Dersinizi geçmişten öğrenmek önemlidir. Ve bu, Oğlak'ın kesinlikle aklında tutması gereken şeydir. Buna ek olarak, pratik kişiliğiniz ve çok çalışma eğiliminiz sayesinde her zaman sorunları çözmenin bir yolunu bulacaksınız.

Mars'ın Yay'da olmasının etkisi, yılın hemen başından itibaren size inandığınız şey için savaşmak arzusu verecektir - ki bu da potansiyel olarak bazı sıkıntılar anlamına gelebilir. Şayet bir çeşit otoriteyle (mesela patronunuz) ilgili bir çatışmada aşırı inatçı iseniz durum sizin için o kadar iyi sonuçlanmayabilir. Sakin kalmanız, durumu gerçekçi bir şekilde değerlendirmeniz ve riske ne zaman değeceğini ve öte yandan ne zaman geri adım atmanız gerektiğini bilmek yararlı olur. Mesela hayal kırıklığı veya aşırı enerji spor yoluyla harcanıp giderilebilir.

2018 bahar ayları ile yavaş yavaş ısınarak eriyeceksiniz. Karşı cinsten biriyle birlikte olmak gibi yeni şeylere ilgi duyacaksınız. Burç, bekar olanlara bu dönemde pek çok macera ve hatta flört deneyimi vaat ediyor. Üstelik tesadüfi bir tanışma büyük bir aşka dönüşebilir. Yapmanız gereken tek şey, zoru denemek ve sebat etmektir.

Her Oğlak kariyer durumunun rahatlamasını bekleyebilir. Önceki sorunların üstesinden gelinir ve bunlardan uzaklaşılır, böylece doğru tempoya girmeye başlayabilirsiniz. Bir şeyleri başarmayı hedefliyorsanız, şu an yetenekli olduğunuzu göstermek için mükemmel bir zaman. Bu dönemde ilişkiler istikrarlı olacak, bu yüzden yakın çevrenizde ortaya çıkan çatışmalar hakkında endişelenmeniz gerekmez. Uyumlu enerji sizinle olacak.

2018 sonbaharı, burç yorumlarına göre olası sorunları beraberinde getirecektir. Akrep'te bulunan Venüs'ün etkisi nedeniyle, yasak meyve tarafından cezbedileceksiniz. Duygularınız yoğun olacak, ancak göstermemek için elinizden geleni yapacaksınız. Aşırı durumlarda, böylesine bir sembolizm, sadakatsizlik anlamına bile gelebilir. Diğer yandan, çalışma hayatınız dikkate alındığında, sakin zamanlar yaşayacaksınız. Her türlü sorunu hızlı bir şekilde analiz edebileceksiniz ve çözebileceksiniz. Eğer çalışkan ve gayretli iseniz, hak edilen ödül hemen hemen ulaşılabilir olacaktır.

Yıl sonuna doğru, etrafınızdaki olaylar sonunda sakinleşecektir. Böylece bir an durabilir ve geçmiş olayları değerlendirebilirsiniz. Burcunuza göre ailenizin yanında ya da güvenli hissettiğiniz yerde kendinizi en iyi hissedeceksiniz.

2018 YILI KOVA BURCU YORUMU

Uranüs tarafından yönetilen Kova burcu için özellikle 2018 yılı ortaları pozitif olacaktır. Bu zodyak burcunda doğan kişiler genellikle entelektüeldir ve yenilikçi fikirleri ile göze çarparlar, bu nedenle hayat problemlerini kolaylıkla çözebilirler. Her neyse, bu yıl boyunca, kariyerinizde yalnızca kişiliğiniz nedeniyle olmayan bir başarı da bekleyebilirsiniz. İlişkiler söz konusu olduğunda durum, ileride önemli bir değişiklik olmayacak şekilde istikrarlı olacak.

Yeni yılın başı, Kovalar için hırslarının bir ölçüde azalmasını beraberinde getirecektir. Kariyeriniz yerine çoğunlukla ilişkilere odaklanacaksınız. Ancak yine de kendinizi diğer kişilerden izole etme eğiliminde olacaksınız. Kendinizle başbaşa iken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Burçlara göre, bu durum Mart ayında tamamen tersine dönecek. Balık'taki Merkür etkisi nedeniyle, Kovalar yeni pozitif bir enerji bekleyebilir. Mükemmel bir şekilde iletişim kuracaksınız ve sevgiliniz konusunda hızlı ve kolay bir şekilde sonuç alacaksınız. Zihniniz çok fazla enerji işleyebilecek. Kariyeriniz konusunda önemli iş ilişkileri kurabileceğiniz bu dönemden en iyi şekilde yararlanacaksınız, aynı şey özel hayat bakımından da geçerli olacak.

Yaz ayları başarılı olacak. Mevcut tempoyu korumanız gereken işinizde ve de özel hayatınızda harikalar yaratacaksınız. Burç yorumuna göre 2018'in bu sıcak dönemi en çok bekar Kovalar için keyifli geçecek çünkü bekleyen potansiyel bir partner var. Tanışacağınız kişi ile aranızda güçlü bir bağ hissedeceksiniz. Karşılıklı sempati kuşkusuz önem taşıyacaktır, yeni ve güçlü bir bağ kurma şansını arttırır.

Sonbahar Kovalar'a oldukça ciddi bir ruh hali verecek. İlk aşık olma haliniz muhtemelen gitmiştir, ancak bu duygularınızın daha zayıf olduğu anlamına gelmez - tam tersine. Eşit ve ciddi oldunuz. Bu dönem istikrarlı ve uyumlu olacak olan uzun vadeli ilişkiler için de iyidir. Kariyerdeki durum ilgi çekici olmayan türdendir. Şansınız zaten vardı, yani bunu kullandınız, bununla ilgili yapacak bir şey yok.

Burcunuza göre, yaklaşan 2018 sonu, Akrep'teki Merkür'ün etkisi nedeniyle muazzam bir zihinsel enerji verecektir. Çok miktarda bilgiyi kolayca işleyebilirsiniz. Ancak bundan iş konusunda gerçek anlamda yararlanamazsınız. Çalışmaya ve gelecek için hazırlanmaya odaklanmalısınız. Bilgilerinizin ne zaman işe yarayacağını asla bilemezsiniz. Sağlığınızı da düşünün ve soğuk günlerde korunmayı ihmal etmeyin.

2018 YILI BALIK BURCU YORUMU

2018 Burç yorumlarına göre Balıklar özellikle bu yılın ilkbaharında gözlerini açık tutmalıdırlar. Bir daha asla gelmeyecek şanslar karşınıza çıkacak! Neptün tarafından yönetilen bu zodyak burcunda doğan kişiler, hassas ve anlayışlı olma eğilimindedir ve diğer yandan çok sorumlu ve güvenilirdirler. Bu, onlara kişilerarası ilişkiler vasıtasıyla iş bağlantıları kurmak gibi çok büyük avantajlar sağlar.

Yılın hemen başında, Balıklar hayatlarını nispeten kolay bir şekilde geçirecekler. Burcunuz çevrenize çok samimi ve doğal görüneceğinizi söylüyor. İnsanları çaba göstermeksizin size yaklaşmaları bakımından cezbedeceksiniz. Kişisel ilişkilerinizde, karşı cinsten biriyle tanışmak isterseniz ve de kariyer alanında da bundan yararlanabilirsiniz.

2018 ilkbaharı özellikle Oğlak burcundaki Mars'ın etkisi sayesinde, kariyer açısından size büyük şanslar sunacak. Bu günlerde hissettiğiniz maddi başarı arzusu sizi her zaman motive eder ve ileriye taşır. Aynı zamanda harika bir iradeye ve yönetim becerilerine sahip olacaksınız. Bu nedenle liderlik pozisyonları için ideal bir adaysınız. Çabanızda ısrarcı olmalısınız, hedefe yakında ulaşacaksınız. Fiziksel aktivitelerle stresi mükemmel şekilde gidereceksiniz. Mesela yogayı deneyin.

Yaz mevsiminde Balıklar ilişkilere daha fazla önem verecekler. İş nedeniyle eşinize önem vermediğiniz tüm zamanları telafi etmeniz önemlidir. Çatışmaları önlemenin tek yolu budur. Burçlara göre Venüs'ün etkisi sayesinde, bekar kişiler doğru kişiyle tanışmak için büyük bir şansa sahip olacak. Bu süre boyunca, aşık olma eğilimindesiniz. İçinizde birileri ile paylaşmak isteyeceğiniz pek çok sevecen duygular var. Aynı histe birini bulmayı başarırsanız, başarınız garantilenir.

2018 sonbaharı tamamen ilişkilerle ilgili olacak. Terazi'de bulunan Venüs'ün etkisi sayesinde, bu yaşamın bu halleri Balıklar için çok değerli olacaktır. Çevrenizdeki tüm varlıkları mutlu etmek için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız ve onlarla uyum içinde yaşamayı isteyeceksiniz. Ancak mükemmel görüntünüze tam olarak önem vermeyin ve gerçekliği unutun. Burcunuza göre bu yanlış gidebilir.

Yaklaşan 2018 sonu ile birlikte Balıklar yere geri dönüp işe odaklanacaktır. Yakalamak için hala zamanınız var, bu yüzden iyimser bir yaklaşımla hareket etmeye başlarsanız, etrafınızda en sevdiğiniz insanlarla birlikte, huzur içinde Noel'in keyfini çıkarabileceksiniz. Ayrıca eğitim ve hayır işlerine yoğunlaşabilirsiniz.