AUZEF sınav tarihleri yaklaştı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde heyecan yaşanıyor. Öğrenciler ara dönem sınavı giriş belgelerini ve sınav tarihlerini öğrenmek istiyor. AUZEF sınavları Cumartesi ve Pazar günü sabah ve öğle olacak şekilde toplam olarak 4 oturumda gerçekleşiyor. AUZEF’te her dersin sınavında 20 soru bulunmaktadır ve bu soruların yanıtlanması için 30 dakika süre verilir. AUZEF sınavı ile ilgili detaylar ve sınav tarihleri öğrencilerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. İşte, “AUZEF sınavı ne zaman? Sorusunun yanıtı…

AUZEF öğrencileri, “AUZEF sınavı ne zaman?” sorusuna yanıt arıyor. Öğrenciler, 2019 İÜ AUZEF vize bahar dönemi ara dönem sınavı giriş belgelerini ve sınav tarihlerini araştırıyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF öğrenci potansiyeli bakımından oldukça zengin bir alt yapıya sahiptir. AUZEF bünyesinde 19 Lisans, 17 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı bulunmaktadır. Her dönem İÜ AUZEF mezun verir. Peki, AUZEF sınavı ne zaman? İşte detaylar…

AUZEF SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

İstanbul Üniversitesi 2019 Senesi AUZEF Bahar Dönemi vize sınavlarının 4 ve 5 Mayıs tarihlerinde yapılacağı açıklandı. Sınava giriş belgeleri de sınava birkaç gün kaldığında ilan edilecek.

AUZEF sınavları Cumartesi ve Pazar günü sabah ve öğle olacak şekilde toplam olarak 4 oturumda gerçekleştirilmektedir. Sınavlar öğrencilerin tercihine yönelik olarak seçilen sınav merkezlerinde aynı anda yapılmaktadır. Sınav takvimi daha önceki bir tarihte İstanbul Üniversitesi tarafından ilan edilmişti. AUZEF internet sitesi aşağıdaki kısımda yer almaktadır. //auzef.istanbul.edu.tr/ Bu web adresine giderek Online Kayıt/Öğrenim Bedelini Ödeme/ Kesin Kayıt aşamaları uygulanmalıdır.

Sınavlara katılım gösterecek olanlar Sınav Merkezi Tercihi bölümünden ilgili tarihler arasında seçtikleri sınav merkezlerine gitmelidirler. Öğrenciler tersi yönde bir duyuru yapılmadığı sürece vize sınavları öncesine kadar programda görünen tüm derslerden ve konulardan sorumludurlar. Her dersin sınavında 20 soru bulunmaktadır ve bu soruların yanıtlanması için 30 dakika süre tanınır. Toplam oturum süresi, oturum kapsamındaki ders sayısı ile 30 dakikanın çarpımı sonucunda ortaya konmaktadır. Sınavların gerçekleştirildiği binalarda ve salonlara giriş yapılırken Öğrenci Belgesine ihtiyaç duyulmamaktadır. Öğrencilerin sınava girebilmesi için Sınav Giriş Belgesi ve nüfus cüzdanı yeterli olmaktadır. Sınav salonlarına cep telefonu alınmamaktadır. Bu bağlamda sınava girecek olan öğrencilerin cep telefonu konusunda dikkat etmeleri gerekmektedir.

 

2019 İÜ AUZEF (VİZE) BAHAR DÖNEMİ ARA DÖNEM SINAV TARİHLERİ

Ara Dönem (Vize) Sınavları         08 ARALIK – 09 ARALIK 2018       04 MAYIS – 05 MAYIS 2019

Yarıyıl Sonu (Bitirme Sınavları)   19 OCAK – 20 OCAK 2019             22 HAZİRAN – 23 HAZİRAN 2019

Yarıyıl Sonu (Telafi Sınavları)       16 ŞUBAT – 17 ŞUBAT 2019         20 TEMMUZ  – 21 TEMMUZ 2019

Mezuniyete Üç Ders Sınavı         25 AĞUSTOS 2019