21 Aralık çarşamba okullar tatil mi, yarın okullar tatil mi , 21 aralık kar tatili olan iller belli oldu.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre 21 aralık çarşamb kar yağışının yoğun olarka beklendiği illerde okulalr da tatil edilemye başlandı .

İşte ilk yarın tatil edilen iller;

 BARTIN

Bartın'da 21. 12. 2016 çarşamba günü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde özel ve resmi tüm kurumlarımızda eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

KARABÜK

21.12.2016 çarşamba günü, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Karabük il genelinde resmi ve özel tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

DÜZCE

Yığılca ve Kaynaşlı'da kar nedeni ile okullar tatil edildi. Yığılca kaymakamlığından yapılan açıklamada; 'İlçemizde kar nedeni ile eğitime 21.12.2016 (Çarşamba) günü 1 gün süre ile ara verildi' denildi.

 
KASTAMONU

Kastamonu kent merkezinde, yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yaptığı açıklamada kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.

ÇORUM

Çorum'un Osmancık ve Kargı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir” denildi.