AJANSKAMU-ÖZEL HABER

Manisa'nın Yunus Emre İlçesi Kaymakamı Ahmet ERDOĞDU kılık kıyafet ile ilgili olarak bürokratları ve kamu çalışanlarını ' Sendikaymış, eylemmiş vs tanımam... Herkes KIlık kıyafet yönetmeliğine uyacak' diyerek tehdit etti.

Bunula da yetinmeyen 28 Şubatçı Kaymakam ERDOĞDU İlçe Milli Eğitim Müdürüne Talimat vererek tüm okul ve kurumlara resmi yazı yazarak herkesin kılık kıyafeti düzgün bir şekilde mesaiye gelmesi yönünde emir yazısı yollattı. 

Kendi isim ve imzasıyla yazı göndermeye cesaret edemeyen 28 Şubatçı Kaymakam Milli Eğitim Müdürü aracılığıyla okullara ve tüm öüretmenlere yazı gönderdi. 

Okulda katıldığ ıbir toplantıda '' Sendikaymış, eylemmiş vs tanımam... Herkes KIlık kıyafet yönetmeliğine uyacak' diye tehditler savuran Kaymakama ve Pasif kalan İlçe Milli Eğitim Müdürüne tepkiler çok büyük. 

Yunus Emre İlçesini yöneten bu yasakçı zihniyetin Kamunun tepesinden ve Milli Eğitimin başından bir an önce gitmesi ve 28 Şubat heveslisi bu zihniyete bir an önce midahale edilmesi gerekmektedir. 

İşte Kaymakamın emriyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep ŞENGÜL'ün  Okullara gönderdiği o yasakçı zihniyet ürünü resmi yazı: 

www.ajanskamu.net