Elhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillahi Rabbil Alemin velaakibeti lilmütkiyn vesselatü vesselamü ale Rasulüna Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellim.

Yarabbi Biz 4C’liler olarak Bin aydan hayırlı kıldın bu mübarek gece hürmetine af ve mağfiret diliyoruz. Evlerimizi ve gönüllerimizi bu Rahmet deryasından kana kana doldurabilmeyi nasip eyle. 4C’li olarak bu fani dünyadan ebedi dünyaya intikal etmiş kardeşlerimize rahmet eyle.

Ey kainatın sahibi Allahım uzun zamandır 4C’liler olarak Maddi ve Manevi sıkıntılar içerisindeyiz imtihanımızı kolay kıl, gönüllerimize sükûnet ve sabır yağdır, Kazançlarımızı bereketli eyle.

Allahım 4C’nin çözümü için söz verenleri bu bin geceden daha hayırlı, seksen yıla denk gelen gecede

Meleklerin bölük bölük ineceği bu gecede sana şikayet ediyoruz Yarabbi! Bunlar Müslümanın sözünün senet olduğunu, kul hakkının büyük günah olduğunu, makamların ve bu dünyanın fani olduğunu, İnsan haklarının makam gücü ile gasp edilmesinin zalimlik olduğunu unuttular sen güzellikle hatırlat Yarabbi!

Eğer bunlar bu sözlerini samimiyetle değil de kandırmak ve aldatmak için yapmışlar ise Kabirlerini daralt, suallerini zor eyle , sıratı kılınçtan keskin kıldan ince kıl, biz bunlardan bu dünyada Razı değiliz sende hem dünyada hem ahiretde razı olma yarabbi!

Gözlerini dünya makamı cezb etmiş kalabalık yığınların alıkışları ile başları dönmüş bu kardeşlerimizi sen islah eyle.Kararmış vijdanlarını bu gecenin Rahmeti ile yıka ve arındır, şaşmış Adalet terazilerini bu gece hürmetine düzelt Yarabbi!

Ey Kimsesizlerin sahibi herşeye gücü yeten Kadir Allahım bunlar bizleri yok sayıyorlar görmezden geliyorlar iftar sofraları veriyorlar içlerinde aç yok, hediye dağıtıyorlar fakir yok Allahım sen bunları en askari zamanda islah eyle

Allahım bu mübarek ay, gün ve gece hürmetine 4C’lilerin ve tüm dünyadaki mazlumların sıkıntılarını gider, hastası olanlara şifa , derdi olana deva, borcu olanlara edalar nasip eyle en kısa zamanda haklarımızı (kadrolarımızı) alabilmeyi nasip eyle. Allahım senden dünya ve ahiretde bulunan tüm güzellikleri istiyoruz nasip eyle Razı olduğun işleri yapan sevdiğin cennetinle ödüllendirdiğin kullarından olabilmeyi nasip eyle

Amin Amin ya Erhamerrahimiyn velhamdulillahi Rabbil alemin Peygamber efendimiz (s.a.v) ruhu şerifleri ve tüm peygamberlerimizin ruhu şerifeleri için Bu kutsal vatanı canları ile korumuş şehitlerimizin ruhu şerifeleri için günahlarımızın affı hakkımızda hayırlı duaların kabulü için bilhassa Allah Rızası için El Fatiha.