çık öğretim Lisesi için iki dönem kayıtları bugün son buluyor. Kayıtları yenileyecekler, AÖL Kayıt Yenileme Sınav Bedeli olarak 30 Lira, Halk Eğitim Merkezine ise 5 lira yatıracaklar.

Öğrenim hayatına Açık Öğretim Liselerinde (AÖL) devam edenlerin ikinci dönem için kayıt yenilemelerinde son gün 6 Şubat 2019. MEB tarafından açılan AÖL'lerde yeni kayıtlar ve kayıt yenilemeler 9 Ocakta başlamıştı. 

Milli Eğitim tarafından yapılan açıklamaya göre, kayıt yenileyen ve yeni kayıt yaptıranlar her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini bankaya yatırmak zorundalar. Açık Öğretim Lisesine kayıt yenileme yaptıracak öğrenciler, her yıl belirlenen kayıt yenileme sınav ücretini ödemek zorundadır. 2019 yılında bir dönem için kayıt yenileme Sınav Bedeli olarak; 30 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına; 5 TL olarak belirlenmiştir. (30 TL Açık Öğretim Lisesi Kayıt Yenileme Sınav Bedeli olarak anlaşmalı bankalara yatırılacak. 5 TL ise Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği banka hesabına veya makbuz karşılığında teslim edilecektir.)