Ülke gündemi içinde geçici olmasından endişe ettiğimiz bu duyarlılıkta Aladağ bir sembol haline geldi. Zorunlu olması gereken eğitimin bu denli zor alınıyor olması sosyal devlet ilkesinin gereğince işletilmemesinden de kaynaklıdır.

Eğitim hizmeti veren tarafı temsil etse de, bu hizmeti alan öğrencilerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayan sendikamız yöneticileri, bir kampanyaya dönüştürmeden, kendi çevrelerinde, kendiliğinden ve kendi olanaklarıyla Aladağ İlçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin en azından bazılarını yeni yıla girerken sevindirmek üzere kenetlendi.

Yangından etkilenen öğrencilerin kayıtlı olduğu okul dışında, ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerine ulaştırılmak üzere paketlenen hediye kolilerimiz yola çıktı. İçinde yalnızca yepyeni giysiler ve kırtasiye malzemeleri değil, yüreğimiz ve içten sevgimiz var.

Bu mütevazi organizasyona gönüllü ve gönülden destek veren merkez yönetim kurulu üyelerimize, Ankara, İstanbul ve Konya Ereğli Temsilciliklerimize, Silivri Çizgi Koleji’ne, Sıhhiye Ömer Kırtasiye’ye.. ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bir çocuğu gülümsetmek dünyayı güzelleştirir. Çocuklarımızın gülüşleriyle aydınlanan bir yeni yıl diliyoruz.

Anadolu Eğitim Sendikası

Basın ve Yayın Sekreterliği