Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Başkanlıkta görev yapan daire başkanları ile birlikte kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başkanlık bünyesinde hizmet veren ve açılışı nisan ayında yapılan Diyanet Evi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Daire başkanlarımız, Başkanlığımızın tüm birimlerini harekete geçiren, hareket halinde kalmasını sağlayan lokomotiftir” dedi.

Daire başkanlıklarının hazırlayacağı projelerin hizmet kalitesini arttıracağının altını çizen Başkan Erbaş, “Milletimizin beklentilerine cevap verebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârlık yaparak çalışmamız gerekiyor. Daire başkanlıkları, projeler üretmesi gereken bir konumdur. İşbirliği içerisinde eğitim faaliyetleri, din hizmetleri, insan kaynakları konusunda neler yapmamız gerekiyor, hem kaliteyi ve niteliği geliştirmek hem de Diyanet hizmetlerini yurt içinde ve yurt dışında en ücra köşelere varıncaya kadar yaygınlaştırmak için neler yapmamız gerektiği hususunda fikirler yürütmeli, projeler üretmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Çalışma ortamlarında personel arasındaki iletişimin önemine dikkat çeken Başkan Erbaş, ”Birlik ve beraberlik içerisinde tüm personele sıcak bir ortam sağlayabilir ve gayretli çalışmalar yapabilirsek, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak büyük işlere imza atmaya devam ederiz” diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan bütün daire başkanlarının katıldığı programdan sonra Başkan Erbaş, Diyanet Evi’ni gezerek Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Haydar Bekiroğlu ve yetkililerden bilgi aldı.