Ali YALÇIN'dan Milli Eğitim Bakanına Öğretmenlerin Mülakatla atamasına son verilmesi için Bayram Çağrısı geldi.

Sosyal Medyadan çağrı yapan Ali YALÇIN Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz'a 'Bayram Çağrısı' yapıyorum. Bayram çağrımda farklı bir şey söylemiyorum.Aynı şeyi tekrarlıyorum. Bayramı öğretmen adaylarına çifte bayram yapmak elinizde.Gelin bayram bitmeden bir güzellik yapın ve anlamsız mülakat sondu.Bitti deyin' dedi. 

İşte Ali YALÇIN'ın twitterdan yaptığı o çağrı;

Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz'a 'Bayram Çağrısı' yapıyorum. Bayram çağrımda farklı bir şey söylemiyorum.Aynı şeyi tekrarlıyorum 

Öğretmen alımında mülakat uygulamasına ilk gün hangi gerekçeyle karşı çıktıysak,belirli aralıklarla aynı çağrıyı yaptıysak,Bu günde farklı bir şey söylemiyoruz.Sayın Bakan'a en son sosyal medya üzerinden 18.05.2017'de çağrıda bulundum.15.06.2017'de ise ziyaret ettim.

Her ziyaretimizde aynı şeyi tekrarlayarak; 'mülakat uygulaması yerine güvenlik soruşturması tercih edilmeli' diyerek ısrarımızı yineledim. 

Sayın Bakan,son ziyaretimizde; 'mülakatla ilgili kesin cümle kurmuyorum ama bizde değerlendirmeler yapıyoruz' diye cümleler kurdu.

Kesin cümleler kurulmadığı için heyet olarak ısrarımızı yineleyip ziyaretimizi bitirdik.Bazı internet sitelerinde konu tekrar haber oldu.

Hakkımızı teslim eden haberlere teşekkür ediyorum. Ama asıl teşekkürü Sayın Bakan'a yapmak İçin 'Bayram Çağrısı'nda bulunuyorum.Çağrımdır.

Bayramı öğretmen adaylarına çifte bayram yapmak elinizde.Gelin bayram bitmeden bir güzellik yapın ve anlamsız mülakat sondu.Bitti deyin.

Mülakat konusunda;Bakanlığın ısrarı da,Eğitim-Bir-Sen olarak ısrarımız da,adayların ızdırabı da bitsin.Bayram çifte bayram olsun.

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net