Tekirdağ Muratlı Mesleki Tekni Anadolu Lisesinin Allahsız kitapsız alçak beden eğitimi öğretmeni Can Demir Karadağ, öretmen müsveddesi Allah'a küfürler edip videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Polisler gözaltına aldı.

Gulten Varlık evinin banyosunda kendini videoya çektiren öğretmen, görüntülerde Allah’a sinkaflı küfürler etti. ‘Ben ateistim, Allah’ım Atatürk’ diye defalarca bağıran C.D.K. adlı öğretmen hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.


Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ise yaptığı açıklamada, beden eğitimi öğretmeni C.D.K.'nın sosyal medya hesabından küfür içeren kendi videosunu paylaştığı bilgisi ve görüntülerinin kendilerine iletildiğini belirtti. Ulusan, bu durumu da ihbar olarak kabul ederek inceleme başlattıklarını ifade etti. Bu arada C.D.K. hakkında diğer bazı şikayetler nedeniyle de soruşturmalar bulunduğu belirtildi.
Öğretmenin başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi. Muratlı Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Eğilmez’in yürüttüğü adli soruşturmada ise, şüpheli C.D.K. hakkında ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ gerekçesiyle işlem yapıldı.


Şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Muratlı Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen şüphelinin işlemleri sürüyor.

İşte O Şerefsizin sarfettiği sözler: