Yurdumuz Bu akşamdan ititbaren etkili kar yağışının etkisine giriyor. Birçok ilde yoğun kar yağışı bekleniyor. 

Anakra'da kar yapışı bu akşam başlayacak. 

ANKARA

Ankara'da okullar bir gün süreyle tatil edildi

Vali Ercan Topaca şu açıklamayı yaptı

Sevgili öğrenciler, kar yağışı dolayısıyla 29/12/2016 tarihinde, okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir. Hepinize iyi tatiller dilerim.

Ankara'da okullar bir gün süreyle tatil edildi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim yapılan ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, ilçe merkezi başta olmak üzere Çayırhan ve Sarıyar mahallelerinde eğitim öğretimin normal şartlarda devam edeceğini kaydetti.

Metırılojiden yapılan açıklamada ;

'Ankara'da bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini artıracak kar yağışının gece boyunca devam edeceği ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Ankara şehir merkezinde yükseltiye bağlı olarak 5-10 cm, kırsal kesimlerde ve yüksek bölgelerde 10-20 cm kar örtüsü yüksekliği oluşturması bekleniyor. Vatandaşların ve ilgililerin ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.' denildi. 

Yarın Ankara'da 29 Aralık Okullar tatil olacak mı? Bu sorunun cevabı önümüzdeki saatlerde belli olacak.

29 Aralık Kar Tatili Olan İller belli olmaya başladı. 29 Aralık okullar tatil mi, Yarın okullar tatil mi? Yarın Kar tatilii var mı illerden yapılan açıklamaları anında Ajanskamu'da paylaşmaya devam edeceğiz. 

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu / www.ajaskamu.net