Polis mangasını selamlayan Vali Şahin, daha sonra kendisini karşılayanlara Ankara Valiliği olarak Ankara’ya ve Türkiye'ye en güzel hizmeti verme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Başkent Ankara Valisi olarak göreve başladığı bu günde çalışma arkadaşlarının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Daha sonra makamına geçen Vali Şahin, burada yaptığı ilk açıklamada, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın son atama kararı ile İstanbul Valiliğinden Ankara Valiliğine görevlendirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a İstanbul'da görev yaptığı süre içerisinde kendisine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür eden Vali Şahin şunları kaydetti: 

“İnşallah İstanbul gibi Ankara'da da güzel hizmetlere Cenab-ı Hak bizi vesile eder. Burada güzel bir ekip var, çalışma arkadaşlarımızla, daire amirleri ile kaymakamlarımızla, vali yardımcılarımızla ve yine paydaş kurumlarımızla, adli, mülki, askeri tüm erkân ve gruplarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, tabii ki vatandaşlarımızın temsilcisi tüm kesimlerle inşallah güzel bir işbirliği içerisinde Ankara’mıza ve dolayısı ile ülkemize hizmet etme imkânı buluruz. Cenabı Hak’tan en büyük arzum budur. İnşallah yüzümüzün akıyla, şerefimizle ve verebileceğimiz hizmetin azamisi ile Ankara'da güzel bir dönem geçirmiş oluruz.”