Ajanskamu.Net-Ankara yarın okullar tatil mi? 27 Aralık Ankara kar tatili okullar tatil mi Ankara Valiliği Vasip Şahin son dakika

7 Aralık Perşembe Kar Tatili Olan İller açıklanmaya başladı.

Yurt genelinde devam eden etkili ve yoğun kar yağışı nedeniyle illerden tatil haberleri de gelmeye başladı. 

kullar bugün ve yarın tatil mi? 27 Aralık MEB Valilik son dakika Hangi il ve ilçedeki okullar kar tatili yapacak? Ankara'da bugün okullar tatil olacak mı? Bursa'da kar yağışı okullar tatil olacak mı? Tekirdağ'da okullar tatil mi? Manisa İzmir Balıkesir Şanlıurfa Van bugün ve yarın okullar tatil  mi? soruların yanıtı yüz binlerce öğrencinin merakla araştırdığı konular arasında yer alıyor. Sivas'ta gece beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle yarın için ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Tokat, Aksaray ve Kayseri'de okulllar tatil mi? İstanbul Ankara ve İzmir başta olmak üzere Manisa İzmir Balıkesir Şanlıurfa Van'da sıcaklıklar 10 derece birden düşecek! Hava sıcaklıklarının iyice düşmesiyle birlikte soğuk hava ve kar yağışı yurt geneli bir çok kenti etkisi altına aldı. Meteorolojiden yapılan açıklamayla birlikte Manisa İzmir Balıkesir Şanlıurfa Van İstanbul İzmir ve Ankara'da yoğun kar yağışının başlayacağı bildirildi. Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi hava sıcaklıkları gündüz ve gece sıfırın altında olacak. Perşembe günü hava sıcaklığının gece -11, gündüz ise -7 olması bekleniyor. Kar yağışının etkili olacağı il ve ilçelerde okulların tatil olup olmayacağı araştırılyor. Okulların yarın için kar tatili haberleri 27 Aralık MEB Valilik son dakika gelişmeleri

27 Aralık Perşembe Yarın Ankara,Konya,Samsun,Kayseri,Denizli,Ordu,Kırıkkale Okullar Tatil mi ?

27 Aralık Ankara’da yarın okullar tatil mi? Ankara kar tatili son dakika Ankara Valiliği MEB tarafından yapılan açıklamalar ilde yaşayan öğrenciler ve veliler tarafından araştırılıyor. Yoğun kar yağışı ve soğuk hava dalgası ülkede yaşamı zaman zaman olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzlukların başında da etkilenen eğitim hayatı geliyor. Okula gitmekte zorluk yaşayan öğrenciler için kar tatili haberleri ardı ardına geliyor. Peki, Ankara’da yarın okullar tatil mi? 25 Aralık Ankara’da kar tatili var mı? 

Ankara Valiliği son dakika açıklaması Ankara tatil mi? 27 Aralık Ankara'da yarın okullar tatil mi, Sivas'ta yarın okullar tatil mi?  yetkililerden açıklama bekleniyor.

Ankara'da Zincirleme Kaza 28 Araç Birbirine Girdi

uz pistine dönen yolda kayan 1'i ambulans 28 araç birbirine girdi. Araçlardan bazıları bariyerlere çarptı. İhbar üzerine çok sayıda sayıda ambulans, polis ve AFAD ekibi kaza yerine sevk edildi. İlk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde ilk müdahaleleri yapılarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

YARALI SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Ankara'da 28 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralananların sayısı 9'a yükseldi. 

 

www.ajanskamu.net