Turkey Today;

AÖF sınavlarına girecek binlerce öğrencinin bekleyişi sona erdi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak.

Yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sınav giriş belgeleri erişime açıldı. Adaylar AÖF sınav giriş belgesini http://aof.anadolu.edu.tr adresinden TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile oturum açarak vaya AÖF Bürolarından alabilecek.

 

AÖF sınavı giriş belgesi almak için tıklayınız

 

AÖF sınavına girmek için gerekli olan belgeler:

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

-Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi g eçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu ama çla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.