Ajanskamu- Özel Haber

Sağlık-Sen Konya şubesi delege seçimlerinde sona yaklaşılıyor. 30 farklı kurumda tamamlanan delege seçimlerinde Genel Merkez tarafından desteklenen Gökhan Arıcan'ın delege sayısı 42'de kalırken, eski Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar'ın listesinden şu ana kadar 46 aday delege seçildi. Tarafların iddiasına göre doğal delegelerle birlikte Bayar'ı destekleyecek aday sayısı 55 olurken Arıcan'ın destekçi sayısı ise 45 olarak tahmin ediliyor.


800 bin TL'lik AUDİ marka ultra lüks makam aracı ve 26 bin TL’lik aylık maaşı ile Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’un seçimleri iptal etmeye hazırlandığı söylentiler arasında yer alıyor. Çünkü aday Gökhan Arıcan'ı açıktan destekleyen ve seçim süreçlerine direkt müdahale eden Durmuş ve yönetimi, seçimin Himmet Bayar tarafından kazanılmasına tahammül edemeyecek gibi görünüyor.

Hatırlanacağı gibi, Himmet Bayar’ın yıllardır aynı Renault marka arabaya binmesi de seçimlerin “Renocular Audicilere Karşı Yarışıyor” sloganına dönüşmüştü.


4 farklı kurumda daha yaklaşık 50 delegenin seçileceği seçimler 26 Kasım’da tamamlanacak.

İşte seçimlerde gelinen son durum:

www.ajanskamu.net