Parti grubunda konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'İstanbul dışında her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak mahalli idareler seçimlerine katılacağız' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde İstanbul dışında her yerden aday çıkartacaklarını vurgulayan Bahçeli, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dışında her yerde, her seçim çevresinde, her büyükşehir, il, ilçe ve beldede adaylarımızı çıkartarak mahalli idareler seçimlerine katılacağız' dedi.

Ülkenin içinden geçmekte olduğu zor zamanlarda stokçuluk yapanların ve yabancı ülkelere sermaye kaçıranların mutlaka deşifre edilmesi gerektiği çağrısında bulunan Bahçeli, 'Vatandaşlarımız ne içelim ne yiyelim derdindeyken kurdaki artışları fırsata çevirenlerde nasıl bir ahlak anlayışı vardır' ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

''Yapamazlar dediler yaptık, devrilir gider dediler dirildik. İftiracı çevreleri mahkum ettik. Onlar atıp tutu. Biz milletimize güvendik. Anket şirketlerine kulaklarımızı tıkadık. Yüzde 2-3 oy alırlar diye dedikodu yayanları not ettik. Sonra şoktan şoka girdiler. Sizler kurulmuş tuzakları mücadelenizle yıktınız. Seçilen milletvekili arkadaşlar kadar seçilemeyen ama canla başla çalışan milletvekilli adaylarını tebrik ediyorum.MHP dünden bugüne başkalaşma akımına kapılmadı. Başkalarına özenmedi. Kendi kurşunumuzla ölmeyi başkalarının ipiyle sallanmaya tercih ettik.İrade gösterdik, parlak ufuklara odaklandık. Cesaretimiz yanlışa yoranlar oldu. Gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşündük.