JÜLİDE SARIEROĞLU: TÜRKİYE KAMU-SEN’İN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Toplu sözleşme masasında bir araya geldiğimiz Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendikalarımızın kıymetli Genel Başkanlarına bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.


Önemli bir dönemde önemli bir sürecin hemen başında böyle bir göreve geldim. 5 milyonu aşkın insanı ilgilendiren Toplu sözleşme çalışmalarımız devam ediyor. Temennimiz en iyi ve hayırlı sonucu almak olacaktır bu süreçte. Bu masa müzakere masasıdır. Şeffaflığa ve katılımcılığa inanan bir insanımdır. Bu süreçte de diyalog içerisinde konuşarak gelebildiğimiz en iyi aşamaya gelme gayreti içinde olacağız. Sendikal camiadan geliyorum, kapsamlı bir Bakanlık olan çalışma Bakanlığı’nda daha iyi şeyler yapmak adına gayret sarf ediyoruz.


15 Temmuz’un etkilerini bertaraf etmek için mücadele ederken, bu süreçte hassas adımlar atmamız gerekiyor. Desteklerinizle birlikte aynı gemide yol aldığımız bu ülke için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.