Bakan Yılmaz Eğitimcilerin Sorunlarını Dinledi

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara'nm davetine icabet ederek akşam yemeğini Trabzon'da Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yedi. Kara, sendikal açıdan tespit ettikleri sorunları bakanla paylaştıklarını söyledi.

Bakan Yılmaz, sorunları dinledi CUMHURBAŞKANI Erdoğan'la Rize'ye gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Kara'nm davetine icabet ederek akşam yemeğini Trabzon'da Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yedi.

Programa Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.Programda bir konuşma yapan il başkanı Mehmet Kara, 'Sayın Bakanımız teşrifleriyle bizi onurlandırdılar, kendilerine ve bizi yalnız bırakmayan valimiz Sayın Yücel Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır Aktaş, eğitim yöneticilerimiz, yönetim kurulu üyelerimizle hanımlar komisyonumuza teşekkür ederim.

Gelişmiş demokrasilerde sivil toplumun önemsenmesi, görüşlerine değer verilmesi yönetimin olmazsa olmazıdır. Ülkemizin çok eski tarihlere dayanan bir sendikal geçmişi yok ama buna rağmen iyi işler güzel işler oluyor, zaman içerisinde daha da iyileri olacak. Bu beraberlik vesilesiyle Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz ama yine de sendikal açıdan tespit ettiğimiz sorunları kendisiyle paylaşmaktan da geri durmayacağız' dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da daveti için sendika başkanına teşekkür ederek sorunları dinlemekten memnuniyet duyacağını çözüm merciinde olan siyasiler olarak da bütün sorunları çözmeye niyetli olduklarını dile getirdi. Program, Bakan Yılmaz'm soruları cevaplaması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Aydın GELLECİ/Güne Bakış

Ajanskamu/www.ajanskamu.net

Editör Hakkında
Yorumlar

Gazete Manşetleri

  • 13°C
  • 32,85 %0.70
  • 35,32 %0.41
  • 2.505,37 %0.84
  • 9.525 %0.00
  • 62.333 %0.55
  • 3.000 %-0.53