Bakan danışmanı olarak görevlendirilen Murat BAĞCI, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce’yi desteklemiş.

Ayrıca Ak Parti ve Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaret ve iftira şeklinde atılan twitleri beğenmiş ve rt yapmış. Cumhurbaşkanımızı tek adam rejimi ve diktatör olarak gören  Ak Parti ve müslümanları dindar hırsız olarak niteleyen ve tüm bunların çözümünü Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında gören zihniyeti beğenen ve rt yapan kişi şu anda Milli Eğitim Bakanının danışmanı ve aynı zamanda kendi ifadesiyle yeni lise tasarımını çalışan kişi.

Bakan danışmanı Murat Bağcı yeni lise tasarımının Sebit’in ve kendisinin eseri olduğunu her yerde anlatarak Milli Eğitim Bakanını da yıpratıyor.

Yine yakın çevresine kısa bir süre önce Bakan’ın Temel Eğitim genel Müdürlüğü teklifini kabul etmediğini , Ortaöğretim genel Müdürlüğü teklifine de sıcak bakmadığını; bu makamlar ise  birlikte yeni lise modelini tasarladıkları, yakın arkadaşlarından daire başkanı Mete Kızılkaya ve Adem Türedi’yi teklif ettiği yönünde etrafına hava atmaktadır.

Murat Bağcı Bakan danışmanlığı titrini kullanarak iş takibi de yapıyor ve Bakanı yıpratıyor.

Ankara - Çankaya ilçesi Çayyolu mahallesinde Konutkent mevkisinde 5750 metrelik özel okul arsasının 0.50 emsalini artırabileceğini, bu emsali 1.20 çıkartmak için Bakan’ı özel öğretim kurumları genel müdürünü aratabileceğini  arsa sahibine iletmiş  arsa sahibine resmî başvuru için dilekçe hazırlatmıştır.

Bunun karşılığında ne istemiştir?

Milli Eğitim Bakanının ismini kullanarak iş takibi yapan, Sebit ismini ağzına sakız eden , oturduğu her ortamda Bakan ismi üzerinden insanlara hava atan ve tepeden bakarak aba altından sopa gösteren Murat BAĞCI ve yanındaki arkadaşları Bakan’a çok büyük zarar vermektedir.

Murat Bağcı, daire başkanlarına seni genel müdür yapacağım, ilçe müdürleri ve okul müdürlerine ise sizi daire başkanı yapacağım diye CV toplayıp görüşmeleri Bakan adına yaptığı algısını vermektedir.

Murat Bağcı ve içerde kurduğu çete sürekli dedikodu yaparak , insanları gammazlayarak da Bakan Ziya SELÇUK’a zarar vermektedir.

Milli Eğitim Bakan danışmanı Murat BAĞCI’nın Ak Parti ve Cumhurbaşkanımıza hakaretlerle dolu beğendiği ve rt yaptığı twit aşağıdadır.

Ak Parti iktidarında Muharrem İnce ve CHP aşığı Bakan danışmanı Murat Bağcı hakkında yorumu ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Kaynak: Kamuajans