2016 yılından itibaren hastanede başarıyla görev yapan, hastanede ki başarı çıtasını adeta zirveye taşıyan ve hasta ve hasta yakınlarının gönlünde taht kuran, başarılarına başarı katan Başhekim Güneş'in görevden alınması tüm Kocaeli kamuoyunda şok etkisi yarattı! Başhekim Güneş üroloji doçenti olmasının yanında, Van yüzüncü yıl hastanesinde anabilim dalı başkanlığı ve başhekim yardımcılığı yapmıştı.

KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR

Çalışkan ve dürüst kişiliği ile kısa sürede sevilen ve  takdir toplayan Mustafa Güneş, Derince Araştırma Hastanesine, görev aldığı süre içerisinde bir çok yenilik katarak ivme kazandırdı. Bu nedenle kamuoyunda böylesine başarılı bir idareciyle devam edilmeme kararının arkasındaki neden merak ediliyor.

GÜNEŞ'İN YERİNE ŞAŞKIN GETİRİLECEK

Bu arada hastanede Güneş’in ardından göreve getirilecek olan yeni başhekim ile ilgili bir iddia gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda doçentlik unvanını alan Hüseyin Şaşkın’ın Güneş’in yerine atanacağı öğrenildi. Şaşkın uzun yıllar özel bir hastanede çalıştıktan sonra 2014 yılında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne görev almaya başlamıştı. Hüseyin Şaşkın şuanda aynı hastanede kalp damar cerrahisi klinik şefi pozisyonunda bulunuyor.

Sürekli Başhekim değişikliğiyle halkın nezdinde şok etkisi yaratan Derince Eğitim Araştırma Hastanesine Başhekim dayanmıyor, çalışkan ve başarılı birinin görevden alınması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Bundan sonrası için Başhekim Güneş'in nerde ne görev yapacağı henüz bilinmiyor!