Farklı sendikalarından istifa ederek Bem-Bir-Sen'e üye kaydı yaptıran İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı memurların üyelik işlemleri Memur-Sen İzmir İl Temsilciliğinde gerçekleştirildi. Bem-Bir-Sen İzmir Şube Temsilcisi Mustafa Köylü ve Memur-Sen İzmir Başkan Vekili Ali Kaya'nın gerçekleştirdiği üyeliklerle 48 memur Bem-Bir-Sen'li oldu. Üyelik işlemlerinin ardından Şube Başkanı Mustafa Köylü tarafından yeni üyelere sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılarak, üyelerin soruları yanıtlandı.

ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Toplu üye kaydıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen İzmir Şube Başkanı Mustafa Köylü, “Türkiye'nin yerel hizmet kolundaki genel yetkili sendikası Bem-Bir-Sen, İzmir'de de hızla sayısal güce erişiyor. Bu bağlamda bugün burada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde görev yapan memur çalışanlar sendikamızı tercih etmişlerdir. Bu tercih bizi şube olarak son derece memnun etmiş, gücümüze güç katmıştır. Katılımların devamı gelecektir. Bem-Bir-Sen, tüm Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de de büyümesini hızla sürdürecektir” dedi.

 Bem-Bir-Sen İzmir Şube Temsilcisi Mustafa Köylü ve Memur-Sen İzmir Başkan Vekili Ali Kaya'nın gerçekleştirdiği üyeliklerle 48 memur Bem-Bir-Sen'li oldu.