BİM AKTÜEL indirim günlerine ara verdiği yerden devam ediyor. Bu hafta BİM market 22 Ekim Salı günü ilk kampanyasını 25 Ekim’de ise ikinci kampanyasını sizle paylaşacak. Merakla beklenen BİM aktüel ürün kataloğu ile indirimleri inceleyebilirsiniz.

BİM aktüel 22 Ekim Salı günü haftanın ilk kampanyasını sizlerle paylaşacak. BİM aktüel Salı kampanyası fırsat indirimleri başlıyor. Bu hafta BİM aktüel indirimli ürün kataloğunda neler var? 22 – 25 Ekim 2019 tarih aralığını kapsayan indirimli ürün kampanyasında BİM market yepyeni ürünleri sizlerin beğenisine sunacak. Kendine yakışır nitelikte süper kalite kampanyalarını sırası ile piyasaya süren BİM aktüel, harika bir Salı haftanın önerisi kampanyası ile karşımıza çıkıyor. İnsanların tüm ihtiyaçları için tercih ettiği BİM aktüel, hafta sonu hazırladığı indirimlerine bu hafta yenilerini katacak.

BİM aktüel yeni dönem indirimli ürün kampanyası Salı günü başlıyor. Piyasada ki yerini gücüne güç katarak sağlamlaştıran BİM aktüel, indirim kampanyaları ile vatandaşa katkıda bulunuyor. BİM aktüel ayrıca kampanyalarında yer verdiği ürün çeşitliliği ile alkışları topluyor. Sosyal medyada en çok indirim haftaları merak edilen marketler arasında yer alan BİM aktüel’in kampanya dönemleri birbirinden daha güzel geçiyor.

BİM AKTÜEL KEYSMART 8 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ SATIŞI YAPACAK

BİM market 22-25 Ekim 2019 kampanya tarihi aralığında haftanın önerileri reyonlardaki yerini alacak. Merakla bekleyen takipçileri için aktüel ürün kataloğunu günler öncesinden hazırlayan BİM, haftaya hızlı başlayacak. Çünkü bu hafta Salı gününden itibaren çok güzel ürünler BİM market reyonlarındaki yerlerini alacak.

BİM AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU BU HAFTA 18-24 EKİM 2019 BİM MARKET ÜRÜN İNDİRİMLERİ
BİM aktüel Salı fırsatları her hafta büyük bir merakla bekleniyor. Ekim ayının üçüncü haftasında geçerli olacak olan kampanyasının hazırlıklarını tamamlayan BİM aktüel, sizi bu hafta şubelerine bekliyor. İndirim fırsatlarının arka arkaya yayınlandığı BİM aktüel, süper indirimlerin yer aldığı kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. BİM aktüel yeni dönem indirimlerinde vatandaşa yine beklenenin üzerinde fırsatlar sunacak. Bu haftanın BİM aktüel sürprizleri şimdiden çok merak ediliyor. Bildiğiniz üzere Cuma günlerini ikinci kampanya zamanı olarak belirleyen BİM aktüel, Salı günü yer verdiği haftanın önerileri ile yine sizleri düşünüyor. Bu sayede tüm hafta boyunca BİM aktüel mağazalarında mutlaka indirim fırsatlarını yakalamış oluyorsunuz. Her kesimin bütçesine hitap eden BiM aktüel, bu seneyi yine harika kampanyalar tamamlayacağa benziyor.

BİM AKTÜEL SALI’DA BU HAFTA ÇİKOLATA ZİYAFETİ VAR

BİM AKTÜEL indirim günlerine ara verdiği yerden devam ediyor. Bu hafta BİM market 22 Ekim Salı günü ilk kampanyasını 25 Ekim’de ise ikinci kampanyasını sizle paylaşacak. Merakla beklenen BİM aktüel ürün kataloğu ile indirimleri inceleyebilirsiniz.

BİM aktüel bu hafta indirim fırsatlarını sabırsızlıkla bekliyorsanız aktüel haberlerimizi mutlaka takip etmelisiniz. BİM aktüel 22 Ekim-25 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanyasına ait aktüel indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. BİM market Salı fırsatlarında süper indirimler yer alacak. Haftanın merak edilen sorusu ise BİM aktüel'de bu hafta hangi ürünleri indirimli olarak satışa çıkacak? Kataloğunda indirim haftasının tarihlerini de belirten BİM aktüel, Salı günü başlayacak olan özel kampanyasını müşterilerin beğenisine sunacak. Bu hafta Salı aktüel kataloğunu iki sayfa olarak hazırlamayı uygun gören BİM aktüelde hemen söylemeliyiz ki çok güzel indirimler bulunuyor.

BİM AKTÜEL 18 – 24 EKİM 2019 YENİ DÖNEM AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU/ BİM MARKET BU HAFTA
BİM Salı haftanın önerisi fırsatlarında bu hafta harika bir ürün satışa çıkacak. Keysmart 8 kg çamaşır makinesi üstelik 1000 devir 1299 TL uygun fiyatı ile vatandaşın beğenisine sunulacak. Kataloğunun diğer sayfasında ise BİM aktüel çok farklı kategoride yer alan ürünleri satışa çıkarıyor. Keyif yaptığınız saatlerde masanızda olmasını istediğiniz çikolata ve çay ürünleri haftanın BİM aktüel seçenekleri arasında yer alacak.

Sosyal medyada çok aranan ve indirimleri en çok merak edilen marketler arasında yer alan BİM aktüel, Salı ve Cuma günlerinin sıkça uğranan marketi olmaya devam ediyor. BİM market Salı günleri tek bir kategori ile aktüel yarışta yerini alıyor. Cuma günleri de kalabalık bir kampanya ile indirim reyonlarını dolduruyor.

BİM AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU 22 Ekim-25 Ekim 2019 Haftanın Önerisi: