Hastanede normal doğum ile dünyaya gelen 30 çocuğun yıllar sonra Ebeleri ile buluşmalarında duygu dolu anlar yaşandı. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş 'Türkiyedeki ilk  anne dostu hastane olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bu etkinliği yapmaktaki amacımız  Ebelerimiz  tarafından yaptırılan normal doğumun tercih edilmesi hususuna dikkat çekmek ve toplumda  farkındalık yaratmaktır' diye konuştu.

Etkinliğe katılan Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney yaptığı konuşmada Ebelik mesleğinin önemine dikkat çekerek böylesi güzel ve anlamlı projeyi gerçekleştiren Hastane Yönetimine teşekkürlerini iletti.

Çocukların dünyaya gelmelerini sağlayan Ebelere teşekkür belgesi ve çiçek verdiği programda, hep birlikte pasta kesildikten sonra Ebeler ve çocuklar ile birlikte ağaç dikme töreni ile program son buldu.

Bu anlamlı buluşmadan dolayı Ebeler, çocuklar  ve aileleri ile birlikte çok duygusal anlar yaşandı. Yıllar sonra Ebeleriyle buluşan çocuklar ve aileleri bu organizasyonu düzenleyen Hastane Yönetimine teşekkür edip, memnuniyetlerini ifade ettiler.

HABERİN FOTOĞRAFLARI;