İzmit’te çalıştığı inşaatın üçüncü katından düşen, sırtından girip başından çıkan demir çubukla ağır yaralandıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Sinan Yıldız’dan iyi haber geldi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Sinan Yıldız’ın sağlığı hızla iyiye gidiyor.


Sinan Yıldız: Kendimi İyi Hissediyorum

Talihsiz bir kaza geçirerek inşaattan düşen işçi Sinan Yıldız “ Çalıştığım yerde merdivenin kayması sonucu 3. Kattan aşağıya düştüm. Çok şükür ameliyatım iyi geçti ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Hastanede çalışan doktorlar ve personeller benimle çok iyi ilgilendiler. Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Bir an önce eski sağlığıma kavuşmak istiyorum. Beni ameliyat eden hocalarımıza ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına teşekkürlerimi ifade ediyorum” diye konuştu.


Başhekim Güneş: Hayati Tehlikeyi Atlattı

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Göğüs Cerrahi servisinde tedavisi devam eden Sinan Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş yaptığı açıklamada Sinan Yıldız’ın yoğun bakımdan servise alındığını ve hayati tehlikeyi atlattığını belirtti. Başhekim Güneş “ Hasta 21 Ağustos tarihinde, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine saat 17:00 civarında 112 ile getirilmişti. Hızlı bir şekilde ameliyata alınmıştır. Göğüs Cerrahisi, Genel Cerrahi, KBB, Göz, Beyin Cerrahi ve Anestezi Uzmanı hekimlerimiz tarafından yaklaşık 6 saat süren ameliyatı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Ameliyatta itfaiyeden de yardım alınarak demir çubuk organlara zarar vermeden çıkarılmıştır. Hastanemizde yapılan tedavinin ardından hastamız, hızla iyileşme göstererek dün itibariyle yoğun bakımdan servise çıkarıldı. Hastamızın tedavisi devam ediyor ve bir süre daha devamlı olarak takibimiz altında kalacaktır.” diye konuştu.