Aydınlı Konaşlı’da inşaatı devam eden Cem Evi’nin bulunduğu parselle alakalı CHP’li Tuzla Belediyesi Meclis Üyelerinin rapora “ŞERH” koyması Tuzla siyasetinde bomba etkisi yarattı.

Kural ortaya çıkardı

Tuzla Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Serhan Kural’ın raporlar hakkında söz almasıyla ortaya çıkan “şerh” olayında, CHP’nin neden Cem Evinin yerini engellemeye çalıştığı anlaşılamazken, bu konu hakkında nasıl bir açıklama yapacağı ise tam bir merak konusu oldu.

Başkan Yazıcı şaşkınlığını gizleyemedi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konu hakkında şaşkınlığını dile getirerek, yaptığı açıklamasında, “Cem Evinin yeri ile alakalı CHP’li Meclis Üyelerinin şerh koymasına çok şaşırdım” dedi.
Polatoğlu tekrardan değerlendirilmesini istedi.

Tuzla Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri adına söz alan Önder Polatoğlu ise, bu raporun tekrardan değerlendirilmesi isteyerek, raporun meclise geri gelmesini istedi.

Rapor AK Partililerin desteği ile geçti

CHP’li Meclis Üyelerinin hayati bir konuda nasıl böylesine hareket ettikleri anlaşılmazken, rapor AK Partili Meclis Üyelerinin desteğiyle meclisten onay aldı.

Konu hakkında CHP Tuzla İlçe Başkanlığının nasıl bir tavır alacağı yada nasıl açıklama yapacağı ise tam bir merak konusu.

 http://www.tuzlapress.com/haber/26768/chpden-cem-evine-serh.html

OĞUZHAN BAYRAK / TUZLAPRESS GAZETESİ