Teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen sertifika programına toplam 16 Ameliyathane Hemşiresi katıldı. Program süresince alanında uzman hekim ve hemşireler eğitici olarak yer aldılar. Program, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Teorik ve pratik olarak yürütülen eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi. Ayrıca program eğitmenleri ve eğitime katkıda bulunan eğiticilere teşekkür belgesi ve çiçek verildi. Kursiyerler, Hastane Yönetimine ve eğiticilere Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Başkanı Uz.Dr.Mürsel Durmaz,Başkan Yardımcısı Uz.Dr.Mustafa Serdar Şenel,Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Sağlık Bakım Hizmetleri Serap Akkaya Efe, Hastane Klinik Sorumlu Hekimleri, hastane çalışanları ve kursiyerlerin katıldığı tören ile sertifika programı son buldu.