1. E-Kurs başvuru sistmei arayüzü değişti. 

2. Öğretmen ve İdareciler için başvurular açılmıştır.

3. Bu yıl sadece tek okul tercih edilecektir.

4. Okul müdürleri sağ üstten rol değiştirerek öğretmen olarak başvuru yapabileceklerdir.

5. Öğretmen olarak giriş yapamayan arkadaşlar (Müdür, Müdür Yardımcısı ve Öğretmenler) okul müdürlerinden ders eklemelerinin yapılıp yapılmadığını ve ilçeden onaylanıp onaylanmadığını sorabilirler.

6. Okul idaresi tarafından dersler eklenmediyse sistem açılmayabilir.

7. Müdür yardımcılarının girişi ile ilgili sorun düzeltildi. Giriş yapabilirsiniz.

8. Birden fazla okulda görev alacak tercihlerim dışında görevlendirme istiyorum seçeneğini isaretleyeceklerdir

9. Ücretli öğretmenlerimiz e- devletten başvurularını yapacaklar. Öğretmen başvuruları bittikten ve sınıflar oluşturulduktan sonra ilçelere açılacak ekrandan okullardan ihtiyaç belirtilmesi halinde  çağrılıp evrakları istenecek ve onaylanacak. Ücretli öğretmenler birden fazla ilçeye başvuru yapabilecek hangisi kaç saat görev verdiyse sayfada görülebilecek.

10. Sistemde yetki verme olmayıp yetkiler kullanıcıya göre otomatik verilmiştir.

11. Ders eklemeyen yada eksik ders ekleyen okullar için şu an yapılabilecek bir şey yok. Ders eklemesi ile ilgili okul müdürlerine gerekli bilgiler yapılmıştı. Eğer bakanlık ders eklemeyi açarsa dersler eklenebilir ama şu an düşük ihtimal.

12. Kurum müdür ve müdür yardımcıları için otomatik kullanıcı açma işlemi sisteme eklendi. Sistemde yoksa görevli olduğu okula bir kullanıcı açabiliyor.

13. Her hangi bir okul seçmeyip de görev almak isteyen öğretmenlerimiz için kurum ve ders boş olacak. 'Tercihlerim dışında da kurslarda görev almak istiyorum.' kısmını işaretlemeleri yeterli olacaktır.

14. İlk defa Yönetici olarak atanacaklar;

a) Atanma ihtimalleri kesinse herhangi bir okul ve ders seçmeyip 'Tercihlerim dışında da kurslarda görev almak istiyorum.' seçeneğini işaretleyip kaydetmeleri yeterli olacaktır.

b) Kendi okullarına atanacaklarsa sadece kendi okullarını tercih etmeleri yeterli olacaktır.

c) Atanma ihtimalleri düşükse yada bilinmiyorsa kendi okullarını seçip Tercihlerim dışında da kurslarda görev almak istiyorum.' seçeneğini işaretleyip kaydetmeleri yeterli olacaktır.

15. Hiç ders eklemeyen veya sonradan ders eklemesi yapmak isteyen okullar il MEM ile irtibata geçip Perşembeye (19.09.2019) kadar yeni ders eklemesi yapabilirler.

16. Öğrenci Başvuruları açılmıştır.

17. Kurs başvurusu yapmayan yada yanlış ders seçen öğretmenlerin başvurularının alınması yada düzeltilmesi için yetkiler İl MEM'lere verilmiştir. İl MEM'den gerekli işlemler yapılabilecektir.