Milli Gazete’den Furkan Erten’in haberine göre, Diyanet’in resmi internet sitesinde yer alan Dinler ve Kültürler Arası İlişkiler Daire Başkanlığı’nın görevleri bölümünde skandal ifadeler yer alıyor. Görevlerin birinde, “Farklı din mensupları arasında barış ve hoşgörü kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayan ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenlemek, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen etkinliklere temsilci gönderilmesi ile ilgili işleri yürütmek” ifadelerine yer verilirken; bu görev tanımı, akıllara FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatları’nı getiriyor.

“ÜMMETİNİN BAĞRINA SAPLANAN ZEHİRLİ HANÇER”

İslam’a ve Müslümanlara dayatılan bu ifsad çalışmasıyla Antalya’da açılan “Dinler Bahçesi”, Şanlıurfa’da düzenlenen “Hz. İbrahim’in Yolu” konferansları, Fransa’da açılan eşcinsel cami, “İbrahimî Dinler” aldatmacası derken, kilise ile cami ortak bir mekânda buluşturulmuştu.

“Şeriatsız İslam, Ilımlı Müslüman” projesiyle dinlerarası diyalog ifsadının Türkiye ayağı olan FETÖ’nün gerçek yüzü ortaya çıkmasına rağmen, “dinlerarası diyalog” safsatası, insanlarımızı zehirlemeye devam ediyor.

 İlk kez Mehmet Nuri Yılmaz’ın Diyanet İşleri Başkanı olduğu dönemde kurulan Dinlerarası Diyalog Dairesi’nin ismi “güncellendi” ve Dinler ve Kültürler Arası İlişkiler Daire Başkanlığı olarak değiştirildi. Sözün özü; ifsad projesi aynı kalırken, sadece isim değişti!

“GÖREVLER”, FETÖ’NÜN TÜRKÇE OLİMPİYATLARI’NI ANIMSATIYOR
Diyanet’in resmi internet sitesinde yer alan Dinler ve Kültürler Arası İlişkiler Daire Başkanlığı’nın görevleri bölümünde skandal ifadeler yer alıyor. Görevlerin birinde, “Farklı din mensupları arasında barış ve hoşgörü kültürünü yaygınlaştırmayı amaçlayan ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenlemek, yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen etkinliklere temsilci gönderilmesi ile ilgili işleri yürütmek” ifadelerine yer verilirken; bu görev tanımı, akıllara FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatları’nı getiriyor.

“ÜMMETİNİN BAĞRINA SAPLANAN ZEHİRLİ HANÇER”
İslam’a ve Müslümanlara dayatılan bu ifsad çalışmasıyla Antalya’da açılan “Dinler Bahçesi”, Şanlıurfa’da düzenlenen “Hz. İbrahim’in Yolu” konferansları, Fransa’da açılan eşcinsel cami, “İbrahimî Dinler” aldatmacası derken, kilise ile cami ortak bir mekânda buluşturulmuştu.

Din Görevlileri Birliği Derneği (DİN-BİR-DER) Genel Başkanı Muhittin Yıldırım:
DİNLERARASI DiYALOG OLMAZ
Dinlerarası diyalog olmaz. Hıristiyanlık, Yahudilik, insanlar tarafından tahrip edilmiştir. İslam haricindeki dinler semavi ve hak değildir. Dinlerarası diyalogla onların hak olmayan dinlerini bizim dinimizle aynı seviyeye getirmiş oluruz.

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Başkanı Hamdi Sürücü:

“FETÖ’NÜN ETKİSİ BİTMEMİŞ”
Dinlerarası diyalog kabul edilecek bir şey değil. Müslümanların İslam’ı doğru anlaması, doğru yaşamasına ihtiyaç var. Diyanet’in bu birimi gösteriyor ki FETÖ ile ne kadar mücadele edilse de bunların etkisi bitmiş değil.

Kaynak: Milli Gazete