Nokia, belki de tarihin en sevilen ve en sağlam telefonu olan 3310'u yeni tasarımıyla piyasa sürmeye hazırlanıyor.

Söz konusu haberin ardından günler sonra yeni Nokia 3310'a ait olduğu iddia edilen görüntü internette en çok görüntülenenler arasında yer aldı. Şirketten sızdırıldığı iddia edilen kare modelin tasarımını gözler önüne seriyor. Ancak bu karenin doğruluğu henüz resmi kaynaklarca teyit edilmedi.

2000 yılında piyasaya sürülen ve mobil telefonların modern çağına ön ayak olan 3310, uzun pil ömrü ve neredeyse parçalanmaz, sağlam bir kasaya sahip olması sebebiyle yeniden satışa sunulacak.

PEKİ YENİ NOKIA 3310'UN FİYATI NE OLACAK?


Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, 3310’un yeni versiyonun 75 ila 150 dolar arasında bir fiyata satılacağı söyleniyor. İnsanların güvenilir bir telefon olarak kullandığı bu modeli, akıllı telefonlarının yanında güvenilir bir alternatif olarak taşıması düşünülmüş.

YENİ 3310'NUN TANITIMI NE ZAMAN?


Efsane model Yeni 3310’un “Mobil Dünya Kongresi” teknoloji fuarında kullanıcılara tanıtılması bekleniyor. 27 Şubat tarihinde start alacak olan MWC 2017, 2 Mart tarihinde sona erecek.

Efsane 3310’un yeni üretimi bulunmamasına rağmen, Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’de halen Amazon kullanıcıları tarafından satılabildiği görülebiliyor.