Divan Toplantısına Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Kadın Komisyonu, Genç Memur-Sen Temsilcisi, İlçe Temsilcileri ve yönetimleri katıldı.

Şube Başkanı Ferhat Öztürk; tüm misafirlere ve divan üyelerine isimlerini ayrı ayrı zikredip, teşekkürleriyle konuşmasına başladı.

3 Milyon kişinin yaşadığı 500 bin öğrencinin, 21.000 kamu çalışanlarının olduğuŞube sınırlarındaki yedi ilçede 8800 üye ile bölgenin en aktif,en büyük ve örgütlü yapısıolduklarını belirtti.

16 Nisan'a kadar ''EVET'' sonra

15 Mayıs' a kadar ise 10.001 üye hedefi için;

Sendikamızın kuruluşundan günümüze olduğundandaha fazlasıyla çalışılacağına ve gayret gösterileceğine divan topluca sözverdi.

Bakırköy İlçe milli eğitim müdürü Emrullah Aydın; Sendikacılığın/ Şubenin dünü,bugünü ve yarınları ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Coşkun selamlama ve teşekkür konuşması yaptı..

İstişareler neticesinde toplantı sona erdi…