Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şubesi Üyelerine çok avantajlı Yüksek Lisans imkanı sağladı. 

Memur Sen'in en aktif olduğu illerden biri olan Kocaeli Memur Sen üyelerine birçok avantajlı imkandan faydalandırmaya devam ediyor. 

Memur Sen camiasında yaptığı anlaşmalar ve sunduğu imkanlarla sürekli dikkat çeken Kocaeli Memur Sen ve Eğitim Bir Sen teşkilatları en son geçtiğimiz haftlarda Medical Park Hastanesi ile Memur Sne arasında üyelerine güzel bir imkan sunana sağlık sigortası anlaması yapılmıştı. 

Memur Sen Kocaeli Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu şube Başkanı Şahin YAŞLIK  ve 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa EREN Kocaeli Üniversitesi ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında %40 indirimli ve 3 taksitli olarak bir yüksek lisans anlaşması imzaladılar.

Konu ile ilgili Sosyal medya hesabından açıklama yağan Şahin YAŞLIK şunları söyledi:

Değerli üyelerimiz; Sendikamız ile Kocaeli Üniversitesi arasında'Yüksek Lisans' protokolü Memur Sen İl Temsilcimiz Şahin YAŞLIK ,EBS Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanımız Mustafa EREN ve Kocaeli Üniversitemizin Rektörü Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ arasında imzlanarak resmiyet kazandı. Protokolle üyelerimize; %40 indirim ve 3 taksit imkanı elde ettik. Eğitimlerimiz İzmit ve Gebze'de olmak üzere merkezi iki okulumuzda yapılacaktır. Başvurular için sizlere SMS ile başvuru linki yollanacak olup, protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyoruz...
Kıymetli Rektörümüz Prof.Dr.Sadettin HÜLAGU'ya desteklerinden dolayı teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.