Ajanskamu-Özel Haber Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu şubesi, faaliyetleriyle göz dolduruyor ve tüm teşkilata örnek çalışmaları ile de fark yaratıyor.

6. Olağan kongrede Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığı görevine tekrar seçilen Şahin YAŞLIK ve genç ekibi, tüm il ve ilçelerde başarılı çalışmaları ve örnek faaliyetleriyle, hem sendikacılığa yeni bir vizyon kazandırdı, hem de tüm teşkilatlara örnek oldu. 

İşte bunlardan bazıları:

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası 

Şahin YAŞLIK ve ekibi göreve geldikten sonra üyeleri için bir çok avantajlı anlaşmalara imza attı. 

Bunlardan en dikkat çekici olan ise Medicalpark hastanesi ile imzaladıkları tamamalayıcı sağlık sigortası anlaşması oldu. 

Anlaşma, üyelere oldukça avantajlı fiyata çok geniş kapsamlı bir sigorta imkanı sunuyor. 

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu Şubenin imzaladığı bu anlaşma diğer tüm teşkilatları da hemen harekete geçirdi. 

EKYS (Yöneticilik Snavları) Sınavına Hazırlık Kursları

Şahin YAŞLIK ve ekibi EKYS sınav takvimi açıklanır açıklanmaz genel merkez ile irtibata geçerek, Türkiye'de bu kursları başlatan ilk şube oldu. 

300'e yakın kişiye, 180 saatlik kurs  ve 3 deneme sınavından oluşan bir kurs paketi ile üyelerini iddialı bir şekilde bu sınava hazırlıyor.

Yüksek Lisans Antlaşması 

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 ve 2 Nolu şubeleri, Kocaeli Üniversitesi ile  üyelerine yönelik olarak, Eğitim yönetimi ve denetimi alanında tezsiz yüksek lisans anlaşması imzaladı. 

Yüksek Lisans, şartlar ve ücreti bakımından Türkiye'de ilk ve tek olma özeliğine sahip. 

Tezli yüksek lisans yapmak isteyenler üyelerden ise  herhangi bir ücret alınmıyor.

Şehit Necmeddin KUYUCU Hocanın Vefatı ve Cenaze Töreni

Gebze Atarük Anadolu Lisesin'de Öğrencisinin bıçaklı saldırısı sonrasında görevi başında şehit olan Şehit Necmeddin KUYUCU hocanın cenaze merasimi ve yoğun katılımında ve öğretmenlere şiddet konusunda en üst perdeden tepki verilmesinde en büyük pay, organizasyon sahibi şube başkanı Şahin YAŞLIK oldu. 

YAŞLIK ilk andan itibaren Kocaeli Valisi , İl Milli Eğitim Müdürü ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile olayı paylaştı. Genel Merkez yönetimini ve Genel Başkan Ali YALÇIN'ı haberdar etti. An be an hem tüm teşkilatı hem de ilgilileri bilgilendirdi. 

Ardından hastanede ve öğretmenin vefatından sonra aileyi hiç yalnız bırakmadı. Hummalı bir çalışma ile Kocaeli Valisi Hüseyin AKSOY'a şehit öğretmenini isminin çalıştığı okula verilmesini öneren de şube başkanı Şahin YAŞLIK oldu. 

YAŞLIK ve ekibi ayrıca cenaze merasiminde öğretmenlerin bir araya gelmesi için büyük çaba sarfetti.

Bu sayede 25 bin öğretmen Gebze'de bir arya gelerek Şehit Necmettin hocayı son yolculuğuna uğurladılar.

Sendikalı sendikasız tüm örğetmenler birçok farklı illerden cenzaye katılarak, hep birlikte 'Öğretmene şiddete hayır' dediler. 

Cenazede tüm sendikalar bir araya geldi ve birlik görüntüsü verdiler. 

Eğitim Bir Sen Kocaeli 1 Nolu şubesi genç ve dinamik ekibiyle, güzel faaliyetleriyle Eğitim Bir Sen Camiasının öncü şubesi ve teşkilatı olma yolunda emin adımlarla ve hızla ilerliyor. 

www.ajanskamu.net