Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Edirne'ye bakanlar, bütün Türkiye'yi ve Balkanları görebilir. Fatih Sultan Mehmet işte böyle bir şehirde dünyaya geldi. Fakat çok çalışarak Edirne'yi ve ilçelerini Fatih Sultan Mehmet'e yakışanların yönetmesi lazım. Edirne, Meriç'in ve Tunca'nın suladığı topraklarla bolluktur, berekettir.

31 Mart'a hazır mıyız? Gayretli miyiz? İnanıyor muyuz? İnşallah önümüzdeki dönemde tevazu, samimiyet ve gayretle Edirne'nin önünde yeni bir hukuk açıyoruz. Edirne bir CHP klasiği olan çöp, çukur, çamur zilletinden 31 Mart'ta kurtulacaktır diye inanıyorum. Edirne, 31 Mart'ta AK Parti belediyeciliği ile tanışmaya hazır mısın? Edirne, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın yanında yer alarak ülkene sahip çıkmaya hazır mısın?

TÜRKİYE'DE SOSYAL DEVLET İLKESİNİ EN BAŞARILI AK PARTİ UYGULAMIŞTIR

Türkiye'de sosyal devlet ilkesini en yaygın, en başarılı şekilde uygulayan AK Parti olmuştur. Son 17 yıldır Edirne'ye 15 katrilyonluk yatırım. Eğitimde 889'luk yeni derslik ilan ettik. Gençlerimizle beraber ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı her zaman gözettik. Edirne'de ihtiyaç sahiplerimize 757 milyon liralık bir kaynak ayırdık.

Edirne'ye 2002 yılına kadar 70 km bölünmüş yol yapıldı biz buna 16 yılda 189 kilometre bölünmüş yol ilave ettik. Edirne il sınırları içerisindeki demir yollarını yeniledik. Halkalı-Kapıkule hızlı trenle ilgili çalışmalarımız sürüyor.

KAYNAK:SABAH