LGBTİ bataklığına yönelik dikkat çeken çalışmaları bulunan Fehmi Demirbağ, Akit’in sorularını cevaplandırdı. Eşcinsel sapkınlığın, büyük bir ahlaki buhrana sebebiyet verdiğine dikkat çeken Demirbağ; ensest ilişkinin yaygınlaşmasından, AIDS vakalarının çoğalmasına ve uyuşturucu kullanımının artmasına kadar birçok kötülüğün kaynağında LGBTİ terör örgütünün parmağı olduğunu söyledi. Eşcinsel şehvet maymunları üzerinden Türkiye’ye operasyon çekildiğini kaydeden Demirbağ, kirli planın arkasında Siyonist lobinin olduğunu vurguladı.

Amaç nesli baltalamak

Yazmış olduğu Eşcinselleştirme Operasyonu isimli kitapla büyük ses getiren Demirbağ, eşcinsel sapkınlıkla mücadele için devletin bir an önce harekete geçmesi gerektiğine işaret ediyor. Eşcinsel lobinin Siyonistler tarafından desteklendiğini belirten Demirbağ, şunları dile getirdi: “Eşcinselleştirme operasyonu bir Siyonist projedir. Amaçlanan nesli bitirmektir. Bir nesli tüketmenin en kolay yolu sapkın ilişkilere toplumu yönlendirmektir. Bu iğrenç projesinin arkasında ise siyonist aklı vardır. Türkiye’deki LGBTİ dernekleri Siyonistler tarafından desteklenmektedir.”

LGBTİ bir terör örgütüdür

Eşcinsel sapkınların ahlaki bir buhrana sebebiyet verdiğini kaydeden Demirbağ, “LGBTİ bir terör örgütüdür. İçinde her türlü sapkınlığın mübah olduğu lakin helal ilişkilerin çağdışı sayıldığı bir terör örgütüdür. Standard insan kavramı bu işin dışındadır” dedi. Ensestliğin kökeninin eşcinsellik olduğunu belirten Demirbağ, şöyle devam etti, “İnsanın nesli nefsine uyuyorsa lağım burada başlıyor demektir. Ensestlik, deizim, uyuşturucu ve alkolün temelinde de eşcinsel sapkınlık vardır. Pedofili de buradan çıkar. Uyuşturucunun arkasına saklanırlar. Bunlara üzülmüyor da değiliz. Bunlar hasta. Bilim putuyla hastalıklarını gizlemeye çalışıyorlar. Eşcinseller dünyayı işgal ediyor.”

Devlet mutlaka önlem almalıdır

Devletin Türkiye’deki eşcinsel dernekleri kapatması gerektiğin kaydeden Fehmi Demirbağ, “Savcılara buradan çağrıda bulunuyoruz. Bunlar kendilerine mekanlar bellemiş durumda. Buluşma yerleri var. Netflix gerçeğini de ıskalamamak lazım. Devletin bir an önce nesli güvence altına alacak tedbirleri uygulamaya koyması gerekir” ifadelerini kullandı. LGBTİ’lilerin toplumu provoke ettiğini belirten Demirbağ, “Terör örgütleri toplumu provoke eder. Sözde onur yürüyüşlerinde yaptıklarına bakın. CHP’nin bunları desteklemesi de mütedeyyin kesimin uyanmasına sebeb oldu” dedi.