Kendisinin yaptığı çalışmalarla Göynük eğitim ve öğretiminde hem istatistiksel anlamda başarı hem de gözle görülür şekilde iyileştirmeler sağladığına şahidiz. İlçemizden gitmesine üzüldük ancak evine Üç yıl önce ilçemizden Göynük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne uğurladığımız Şit, geçen üç yıl boyunca İstanbul ile bağını hiç koparmadı. Evini İstanbul’dan taşımayan Şit, çocuklarının da Pendik ve Tuzlada okul okumaları sebebiyle her hafta Bolu’ya gidip geldi. Üç yıllık gidip gelmelerde iki büyük kaza geçiren Şit, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bir alt görev isteyerek Sancaktepe’ye Şube Müdürü olarak atandı.

Üç yıla yakın görev yaptığı Bolu ili Göynük ilçesinden ayrılan Şit’e Göynük Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

Kaymakam Aslan: Şit’in Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Düzenlenen Veda Yemeğine İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan başta olmak üzere, Göynük Cumhuriyet Başsavcısı Sertaç Gül, ilçe Müftüsü Mehmet Şahin, Göynük Ak Parti İl Encümenleri Mustafa Bayraktar ile Mümtaz Altınbaş, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı İbrahim Keskin, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü,  birçok daire amiri, okul müdürleri ile İlçe Milli Eğitim çalışanları  ve esnaftan katılanlar oldu.

İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Şit’in ilçe milli eğitim müdürü olarak yapmış olduğu çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti. Müdürümüzün Göynük ilçemizde yapmış olduğu projeler ve gerçekleştirdiği faaliyetleri takdir ediyoruz Kendisinin yaptığı çalışmalarla ilçemizin eğitim ve öğretiminde hem istatistiksel anlamda başarı hem de gözle görülür şekilde iyileştirmeler sağladığına şahidiz. İlçemizden gitmesine üzüldük ancak evine çoluk çocuğuna kavuştuğu için onun adına sevindik, dedi

İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan tarafından Şit’e yapmış olduğu başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı bir plaket verildi. Şit, duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı. Konuşmasında ilçe kaymakamına ve çalışma arkadaşlarına düzenledikleri veda yemeği organizasyonu dolayısı ile teşekkür etti. Şit, çoğunluğu daire amirleri ve okul idarecilerinin oluşturduğu yemek organizasyonu katılımcılarına: Sizlerden ayrılmak her ne kadar zor olsa da, her hangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamadan, güzel bir şekilde ayrılmakta o kadar güzeldir, dedi.

Şit: Müdürlükte Kendisini Kendimize Örnek Aldığımız, Dediği Yusuf Cengiz’e Teşekkür Etti

2016/2017 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemini kapatarak ayrılmayı planlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şit’e bir veda yemeği de Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Teftiş Kurulu Başkanı Tuncay Erdoğan, il Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı. Yenilen yemeklerden sonra duygu ve düşüncelerini paylaşmak üzere konuşma yapan Şit: Bu veda yemeğini düzenleyerek şahsımıza verdiği değeri gösteren, müdürlükte kendisini kendimize rol model aldığımız, örnek aldığımız, kimliğiyle, kişiliğiyle, duruşuyla bir duruş insanı, bir dava adamı olan büyüğümüz, abimiz İl  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Cengiz 'e ve onun şahsında tüm il müdürlüğü çalışanlarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürü arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum, dedi.

Şit: Saati Kolumda, Bayrağı Başımda Taşıyacağım

Konuşmasından sonra Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz tarafından Şit’e Türk Bayrağı tablosu ile bir kol saati hediye edildi. Şit: Görev yapacağı her bir yerde Türk Bayrağını başının üstünde duvara asılı tutacağını; kol saatini de her daim koluna takılı bulundurarak baktıkça kendilerini hatırlayacağını ifade etti. Yenilen yemekler, edilen hoş sohbetlerden ve çekilen hatıra fotoğraflarından sonra program sona erdi.

Göynük'te ayrılmadan önce ilçe Kaymakamını, Cumhuriyet başsavcısını, daire amirlerini ve okullarını tek tek ziyaret ederek vedalaştı. Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazanı da ziyaret ederek vedalaşan Şit, Belediye Başkanına: Göynük ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde yardım ve desteklerinizi her zaman yanımızda hissettik, diyerek Kemal Kazan’a teşekkür etti.

Şit’e Göynük’ün Simgesi Zafer Kulesi Hediye Edildi

Birinci dönemin son gün Şube Müdürü Murat Elaydın ile beraber Göynük Ortaokulunda karne törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine de ortak olan ilçe Milli Eğitim Müdürü Şit, son Cuma namazını da Akşemsettin Diyarı Yeşil Göynük’te kıldı. Kılınan Cuma namazından sonra görev süresince birlikte çalıştığı ilçe milli eğitim müdürlüğü personeliyle vedalaştı. Çalışma arkadaşları kendisini uğurlarken 1923 yılında kurtuluş savaşının kazanılmasının anısına Göynük’ün hâkim bir yerine yapılmış olan ve Göynük ile özdeşleşen Zafer Kulesi maketini hediye ettiler.

 

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu / www.ajaskamu.net

ÖZEL HABER