Hükümet Ücretli Öğretmenlerin Hakkını Neden Teslim Etmiyor?

Hükümet; Ücretli Öğretmenlerin (formasyon Sahibi, Eğitim mezunu) yıllarını milli eğitim bakanlığı bünyesinde vatanı, milleti için çok zor şartlar altında çok düşük ücretler ve tam yatmayan bir sgk primi karşılığında fedakarca çalışmaktadırlar.

Öğretmenlerimiz gerçekten çok zor şartlar altında büyük bir fedakarlık örneği sergileyerek, gerçek bir vatansever, milletperver, hakiki hizmet insanı olduklarını ispatlamışlardır. Sözde değil özde vatansever olduklarını göstermişlerdir.

bu fedakar, vefakar, cefakar, hizmetperver öğretmenlerimizin hakkını elbette ödeyemeyiz onlar eğitim camiasının gizli kahramanlarıdır. Her daim her göreve hazır ve nazır bir biçimde beklemekte ve gururla görevlerini başarılı bir şekilde idrak etmektedirler.

Ücretli Öğretmenlerimiz elbette ki bu hizmet ve başarılarının karşılığını almalıdırlar. Bu da Ücretli Öğretmenlerimizin biran önce kadroya alınmasıyla mümkün olacaktır. Kadro bu öğretmenlerimizin hakkıdır, onlar için ne yapsak azdır.

Ücretli Öğretmenlerimiz ivedilikle kadroya alınmalıdır ve mağduriyetleri giderilmelidir.

Başta Sayın Cumhurbaşkanı, MEB Bakanı Ve Tüm Siyasi Aktörler Ücretli Öğretmenlerin kadro mağduriyetine karşı duyarlı olmalı ve bu öğretmenlerimiz kadroya alınmalıdır. Ücretli Öğretmenler mağdur, mağrur ve mazlumdur. Unutmayalım ki mazlumla Allah c.c arasında pere yoktur Ücretli Öğretmenlerimizin ahını almadan onları acilen kadroya alınmalıdır. 

 

KamuAjans