Çorum’daki bir camide uzun süredir görev yapan imam ve müezzin arasında gelişen laf dalaşıkavgaya dönüştü. İkili arasında yaşanan kavganın ardından müezzin kulaklarından yaralandı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Çorum’un Ulukavak Mahallesi’ndeki Ölçek Camii’nde yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Alınan bilgilere göre sürekli olarak bir münakaşa içerisinde olan Müezzin Hüseyin T.(50) İle imam Fatih Y. (31) arasındaki tartışmanın ardından şiddetli bir arbede meydana geldi.

KULAKLARINDAN ISIRDI DİKİŞ ATILDI

Kavganın çıkış sebebinin, müezzin Hüseyin T.’nin Kuran okuduğu sırada camiye giriş yapan Fatih Y.'ye kapıyı sert kapatmamasını söylemesi, sonrasında Fatih Y.'nin ise karşı çıkarak sesini yükseltmesi olduğu öğrenildi. Ardından sözlü tartışma imam Fatih Y.’nin sert tepkilerinin devam etmesiyle kavgaya dönüştü. Kavga esnasında müezzin Hüseyin T. kulaklarından ısırılması sonucu yaralandı.  Çorum Hitit Üniversite Erol Olçok Hastanesi’nde tedavi gören Hüseyin T.’ye kulak yaralanması sebebiyle dikiş atıldı. Talep edilen suç duyuruları ve şikâyetlerinin ardından olay hukuki boyut kazandı ve Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.