Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bünyesinde programcı ve istatistikçi unvan değişikliği ile görevde yükselme sınavı duyurusu yayımlandı. Görevde yükselme ve unvan değişikliğine katılacak adaylar belli oldu.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR bünyesinde programcı kadroları için yapılacak olan görevde yükselme unvan değişikliği sınavına girecek personel listesi ile istatistikçi kadroları için yapılacak olan görevde yükselme unvan değişikliği sınavına girecek nihai personel listesi açıklandı.

Programcı ve İstatistikçi Unvan Değişikliği Sınavı için kesin listeler belli oldu. İtirazların değerlendirilmesi sonucunda kesinleşen liste Türkiye İş Kurumu İŞKUR internet adresinde yayımlandı.

İşkur tarafından yapılan açıklamada belirtilen süreden sonra yapılan itirazlar dikkate alınmadı. Bu nedenle; sınava başvuran tüm personelin sınava başvuru şartlarını taşıyıp taşımadığını titizlikle inceleyerek lehine ya da aleyhine olan durumları mutlaka bildirmesi gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan personelin başvurusu geçersiz sayılacak olup, ataması yapılmış olsa dahi ataması iptal edilecektir.

'Programcı' kadrosu unvan değişikliği sınavına katılması uygun görülen personel listesi ile 'istatistikçi' kadrosu unvan değişikliği sınavına katılması uygun görülen personel listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İŞKUR personel kesin listeleri için TIKLAYINIZ