Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla 23-24-25 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’u giriş bedeli ödemeden, ücretsiz ziyaret edebilecekler. Ayrıca İstanbul Akvaryum, öğretmenlere eşlik eden ziyaretçilere de giriş biletlerinde indirim uygulayacak.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak amacıyla özel bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında tüm öğretmenler 23-24-25 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’u giriş bedeli ödemeden, ücretsiz ziyaret edebiliyor. Ayrıca öğretmenleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmak istemeyen İstanbul Akvaryum, öğretmenlere eşlik eden ziyaretçilere de giriş biletlerinde 26 TL’lik indirim yapıyor.

Türkiye’nin en büyük akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü özel bir kampanyayla kutluyor. Kampanya kapsamında, 23-24-25 Kasım tarihleri arasında 3 gün boyunca öğretmenleri giriş ücreti almadan misafir edecek olan İstanbul Akvaryum, öğretmenlerin ailelerini ve sevdiklerini de unutmuyor. Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum’u öğretmenlerimizin beraberindeki misafirleri de yetişkin biletleri 85 TL yerine 59 TL’den, çocuklar ise 55 TL yerine 29 TL’den ziyaret edebilecekler

 

İstanbul Akvaryum’da Küçük Bir Dünya Turu Yapın

 

Karadeniz’den başlayıp Pasifik’e kadar uzanan 1,2 km uzunluğundaki özel temalı gezi güzergâhı, Kosta Rika’dan gelen gerçek bitkilerden oluşan 1000 metrekarelik Amazon Yağmur Ormanı, Türkiye’nin ilk kutup penguenlerinden dev köpekbalıklarına, anakondadan piranalara kadar birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısı ile benzerlerinden ayrılan İstanbul Akvaryum, öğretmenlere 3 gün boyunca küçük bir dünya turu vaat ediyor. Öğretmenlerini yalnız bırakmayan öğrenciler de İstanbul Akvaryum’da eğlenirken öğrenecek, keşfedecek ve bir güne asla sığmayacak bir gezi deneyimi yaşayacaklar.

 

Öğretmenlerin sadece öğretmen kartını göstermesi yeterli!

 

23-24-25 Kasım tarihleri arasında, 3 gün boyunca İstanbul Akvaryum’un büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyen öğretmenler ya da öğretmenlerine sürpriz yapmak isteyenler, 23 Kasım Cuma gününden itibaren hafta içi 10:00-19:00 hafta sonu ise 10:00-20:00 saatleri arasında kampanya fırsatlarından yararlanabilecek. Öğretmenlerimiz, farklı dünyaların kapılarını kendilerine ücretsiz olarak açan İstanbul Akvaryum’ u sadece öğretmen kartlarını göstererek ziyaret edebilecek.