İstanbul Üsküdar'daki Nursen Fuat Özdayı ilk ve ortaokulunda kadın müdür yardımcısı N.B, 13 yaşındaki S.D'yi derste ayağa kalktığı gerekçesiyle darp etti.

Derste arkadaşına bir şey sormak amacıyla ayağa kalkan 13 yaşındaki S.D, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni tarafından önce azarlandı daha sonra soru sormaya gittiği arkadaşıyla yeri değiştirilmek istendi. Yerini değiştirmek istemeyen S.D, öğretmeninin isteğini reddedince, Din Kültürü öğretmeni küçük çocuğu kolundan tutarak müdür yardımcısının odasına götürdü.

VİCDANSIZ MÜDÜR YARDIMCISI KÜÇÜK ÇOCUĞUN BOĞAZINI SIKIP, DARP ETTİ

Müdür yardımcısının odasına giren küçük çocuk, burada müdür yardımcısı tarafından darp edildi. Olayı sadece Din Kültürü öğretmeninden dinleyen vicdansız müdür yardımcısı, küçük çocuğun ayağına tekme atarak odadan çıkmasını istedi. Daha sonra 13 yaşındaki S.D'ye, 'Daha bu okula gelme' diyen öğretmen, 'Geleceğim' cevabını alınca küçük çocuğu tekrar odaya sokup, boğazını sıktı.


AİLE HEMEN DARP RAPORU ALDI

Okuldan sonra eve giden 13 yaşındaki S.D, kadın müdür yardımcısı tarafından maruz kaldığı şiddeti ailesine anlattı. Aile, çocuğunun boynunda ve ayak bileklerindeki yaraları gördükten sonra hastaneye giderek darp raporu aldı.

MÜDÜR YARDIMCISI HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDULAR

Hastaneden alınan darp raporunun ardından Çocuk Şube Müdürlüğüne giden aile, kadın müdür yardımcısı N.B hakkında şikayette bulundu.