Artı Eğitim Dergisinin düzenlemiş olduğu 2017 Eğitimde Başarı Ödülleri ülke genelinde yapılan geniş katılımlı anketlerle belirlendi. En yüksek oy oranıyla MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu Yılın Bürokratı ödülüne layık görüldü.

İstanbul Şişli Marriot Otelde düzenlenen programda bir konuşma yapan Şamlıoğlu; dershane dönüşümü süreciyle birlikte özel öğretim sektöründe ciddi hareketliliklerin oluştuğunu belirten Genel Müdür Şamlıoğlu; özel okullarımızın bütün dünyaya bir eğitim modeli sunabilecekleri kabiliyete ulaştıklarını belirtti.

Özel okulculukta bu yıl özellikle önemli bir ivmenin yakalandığını söyleyen Şamlıoğlu, özel öğretim sektörünün FETÖ terör örgütünden temizlendiğini belirtti. Şamlıoğlu yabancı sermaye ve üçüncü şahıslar üzerinden özel öğretimin dizayn edilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Şamlıoğlu, bu ödülü bu millete bir hizmetkar olarak kabul ettiğini ifade etti. Ayrıca aldığı ödülü, Genel Müdürlük personeline ve özel öğretim kurumları kurucuları ile eğitim çalışanları adına aldığını ifade eden Genel Müdür Şamlıoğlu'na ödülünü KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Dr. Özdemir Berova takdim etti.

Rize Gündem