Ajanskamu-Özel Haber

Referandumda Hayır Oyu vereceğini Açıklayan Kamu Sen'i protesto ederek Genel merkezini basan Ülkücülerin Kamu Sen'i Protesto Görüntüleri.

Yeniçaü Gazetesinde detayları yer alan habere göre; Türkiye Kamu-Sen’in Ankara’daki genel merkezini basıp önce kapıdaki güvenlik görevlileri ile tartıştı. Güvenlik görevlilerini tartaklayan grup binaya girdi. Sendikayı basan grubun temsilcileri İsmail Koncuk ile de görüşüp, “istifa et” tehdidinde bulundu.

‘KENDİNİ BİLMEZ ÇOCUKLAR’

Saldırı hakkında yorum yapmak istemeyen İsmail Koncuk, “Önemli bir şey yok. Kendini bilmez çocuklar. Demek ki kendi kafalarına göre hareket ediyorlar. Olur, böyle şeyler. Onları da göndermişler anlaşılan. Sıkıntı yok” dedi.

Kamu Sen genel Merkezinin 2 kez üst üste basılmasının ardından Kamu Sen'e MHPli Muhalifler Koray AYDIN, Meral AKŞENER, Sinan OĞAN, Ümit ÖZDAĞ gibi isimler sahip çıkmıştı.

İşte Ülkücülerin Kamu Sen Genel Merkezini Baskın ve Protesto Görüntüleri 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

OLAY YERİ GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Koncuk ile Bahçeli ihtilafının ardından Bahçeli Muhaliflerinin Koncuk'a destek vermesi Koncuk Bahçeli'ye Bayrak mı açtı? yorumlarına neden oldu. Olayların  perde arkasına dair Ajanskamu'nun analiz yazısını Okumak için resme  TIKLAYINIZ
 

 

Ajanskamu-Özel Haber

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu Özel Haber/ www.ajaskamu.net