Ajanskamu-Özel Haber

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'nin Rotaryenlerle yaptığı proje skandalı ortaya çıktığı andan beri Eğitim Bir Sen'in ve özellikle YAHŞİ'nin çok yakın arkadaşı olan bazı şube başkanlarının tavırlarını ibretle izliyor Eğitim Bir Senliler ve Eğitim Camiası. 

Skandal olaya uzun bir süre sessiz kalan ve 3 maymunu oynayan bu şube başkanları, Ömer YAHŞİ'yi aklamak ve işi Bakanlığa yıkarak Milli Eğitim Bakanı ve Bürokrtalarını itibarsılaştırmak için sistematik, bir merkeszden yönetilen bir tiyatro oyununu devreye soktular. 

Tiyatro oyununda her gün yeni bir perde açılıyor.

Yeni bir perde kapanıyor. 

Bugün 3. Perdeyi  Milli Gazeteye manşetten yaptırdıkları aspragas haberle açtılar.

İşte o Yaptırdıkları Yalan Haber:

 

Haberde İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'nin ismi hiç geçirilmiyor, sanki projeyi Milli Eğitim Bakanı yapıyormuş gibi bir algı ile Bakanı karalamak adına manşetten yayınlatıyordu bu çevreler.

Müfterilerin bu iftiralarla oynadıkları kirli oyunda 3. perde  Bakanlığın Akşam üzeri Anadolu Ajansına yaptığı 'böyle bir  projemiz ve Milli Eğitim Müdürlüklerine verilmiş bir talimatımız yoktur' şeklindeki tokat gbi açıklamayla  perde kapandı.  

Bakanlığın açıklamasının ardından bu sefer 4. perdede bir başka yalanı devreye soktular.

Bu sefer başrollerde Eğitim Bir Sen Konya 2 Nolu  Şube Başkanı Şenol METİN.

METİN witter hesabından 2017 yılında Müsteşar Yardımcısı Hilmi ÇOLAKOĞLU 'ın yazdığı ve Müsteşar Yusuf TEKİN'in onayladığı bir yazıyı sanki yeni yazılmış gibi dolaşıma sokarak olayı sulandırmaya çalıştı. 

Üstüne üstlük İddiası, dün twitterdan Paylaşımda bulunup İddia diye bariz yalan söyleyen ve yalanı ortaya çıkınca da sitemize saldrıya geçen EBS İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ'nin yalanlarınının aynısından ibaretti. 

2017 Aralığında @tcmeb
mustesar yardımcısı imzalı Rotary Klublere destek olun yazısı, bugünde önce izmir ardından Tüm illere yayılacağı açık olan Rotary Okulda projesi... Strateji adım adım Ve muhafazakar/islami/ıslamcı bürokratlar eli ile... şeklinde bir yalan ortaya atıyordu. 

Her iddia ispat ile mükellef olduğu gibi EBS li bu şube başkanı da bu iddiasınu ispat etmek zorunda.

İşte Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Şenol METİN'in birilerinin işaretiyle devreye soktuğu o yalan paylaşımı:

 

Kral Çıplak dedirten zmir İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki bu skandal Olay ile ilgili Bu olayın perde arkasını ve detaylarını tüm belgeleriyle yakında açıklayacağız. 

Kamuoyunun bu konuda hiçbir endişesi olmasın .

Ancak Eğitim Kamuoyu ibretle olan biteni takip ediyor?

Gelelim Rotaryenlerle, Masonlarla  İşbirliği yapan ve CHP'li vekillerin bir numaralı destekçisi oldukları İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'ye sahip çıkmak , Milli Eğitim Bakanlığına ve Sayın Bakan Ziya SELÇUK'a bu olaya yıkmak adına devreye konulan bu kirli oyunda sorulması gereken bazı sorulara:

1-Eğitim Bir Sen Şube Başkanlarının ısrarla İzmir İl Müdürü Ömer YAHŞİ'ye sahip çıkmaya çalışmalarının, bu skandalı perdelemeye çalışmalarının sebebi nedir?

2- Nedir bu Eğitim Bir Sen Şube Başkanlarının Ömer YAHŞİ aşkı? 

3-Neden bir yanlışa bu kadar sahip çıkıyorlar?

4-Israrla yalan haberler dolaşıma sokularak Niçin Ömer YAHŞİ'nin masonlarla yaptığı skandal gözden kaçırılmaya çalışılıyor? Hedef saptırılıyor?

5-'İl Müdürlerine sırayla bu projeyi Uygulatacaklar' yalanını söylerken hiç mi yüzünüz kızarmıyor?

6- Bu nasıl bir Sendikacılık anlayışı? Bu nasıl dava adamlığı?

7-Başka il Müdürü olunca linç et, ama kendi referansınız olan bir İl Müdürü olunca görmezden gel , 3 maymunu oyna,.

Sayın Bakanla ilgisi olmayan sahte belgeler ile kamuoyunu yanılt. Ahlak, erdem adalet bunun neresinde?

8- Kendi yalanlarınızı ahlaksız bir şekilde Watsap gruplarından teşkilatlara mesaj atarak niçin yayıyorsunuz?

9- Buradan soruyoruz Masonlarla, Rotaryenlere Ortak Projeler Yaptığı İçin Tepkilerin Odağındaki İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ'ye Bazı  EBSli şube Başkanları niçin sahip çıkmakta bu kadar ısrarcı?

Aranızda ne tür bir ilişki veya bağ var?

10-Yanlışa yanlış demek çok mu zor?

 Ey İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ masonlarla ortak işlerine son ver, o protokolü iptal et . Yoksa İstifa et' demek niye size zor geliyor?

11-Milli Eğitim Bakanı ve bürokratlarını, bakanlığın resmi açıklaması varken, Bursa il Milli Eğitim Müdürünün yalanladığı Şube Başkanınızın Yalanı açığa çıkmışken hala daha Milli Eğitim Bakanına neden  pervasızca saldırıyorsunuz? 

12-Milli Eğitim Bakanına itibar suikasti yapmanız için Size birisi talimat mı veriyor? 

Nedir alıp veremediğiniz?

Amacınız ne?

Milli Eğitim Bakanlığına ve Sayın Bakan Zİya SELÇUK hocaya bunca kin, hınç ve düşmanlığınızın sebebi ne?

Ne Zamandan Beri Merhum Akif İNAN'ın davasında Rotaryenlerle iş birliği yapmak, masonlarla aynı yatağa girmek yer almış? Merhum İnan hayatta olsaydı bu olayı görmezden gelenlere, bu yalanlara başvuranlara acaba ne yapardı?  

Analatın da bilsin herkes. 

Yoksa siz bu yalanları her söylediğinizde biz suratınıza çarpmaktan geri durmayacağız. 

Ya İlkeli ve seviyeli olun!

Ya da temsilcisi olduğunuz Soylu Davaya -daha fazla yanlışta ısrarcı olarak- zarar vermeyin.

Son Söz olarka Buradan size güzel bir çağrı yapalım 

Sözkonusu çıkarlarınız olunca Vicdanlarınız Susmasın!

www.ajanskamu.net