Kadınların eşcinsel deneyimleri üzerine kitap yazan Ece Vahapoğlu'nun çocuklara yoga öğretmesine MEB'den onay verilmesine büyük tepki!

Türkiye genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul,lise öğrencilerine yönelik yoga eğitimi için yapılan müracaatı değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı okullarda bu etkinliğin yapılmasına izin verdi.

Etkinlikler Ücretsiz 

Milli Eğitim Bakanlığı izin verdi, ünlü sunucu öğrencilere yoga öğretecek. Yoga eğitimi alarak bu konuda uzmanlaşan ünlü sunucu Ece Vahapoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'na başvurarak 2018-2019 eğitim öğretim yılında, Türkiye geneli resmi-özel tüm anaokulu,ilkokul, ortaokul, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik, öğrencilere kendilerinin farkında olmalarını sağlamak, çocuklarda konsantrasyonu artırmak; arkadaşlığı, paylaşmayı ve sosyalliği artırmak, pedogojik oyun anlatımıyla yoga nefes egzersizleri yaptırmak amacıyla ücretsiz 'Ece Vahapoğlu ile Çocuk Yogası' etkinliği düzenleme talebinde bulundu.

MEB'in daha önce ETCEP Projesindeki tartışılan noktaları ortaya çıkaran gazeteci Mehmet Ali ÖNEL bu sefer de Kadınların eşcinsel deneyimleri üzerine kitap yazan Ece Vahapoğlu'nun çocuklara yoga öğretmesine MEB'den onay verilmesine büyük tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmet Ali ÖNEL 'Yoga Spor Değil Şerytani İbadettir' dedi. 

#MEB'in okullarda 'cinsiyetsiz eğitim' projesi uyguladığını ortaya çıkardık, tepkimiz üzerine proje askıya alındı.

Ve MEB'de yeni skandal!

Kadınların eşcinsel deneyimleri üzerine kitap yazan Ece Vahapoğlu çocuklara yoga yatıracakmış.

Yoga spor degil şeytani ibadetidir NOKTA!