KAHVECİ: MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Genel Başkanımız Önder Kahveci, “Mersin Büyükşehir Belediyemizin değerli başkanı sayın Burhanettin Kocamaz ve ekibinin gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları yakından takip ediyor ve kendilerini kutluyoruz.

Gece gündüz demeden Mersin halkına hizmet noktasında emek veren, gayret gösteren Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları her türlü övgüyü hak etmektedir.

Türkiye Kamu-Sen olarak ülke genelinde yerel hizmet çalışanlarımızın sorun ve sıkıntılarını biliyor bunların çözüme kavuşması noktasında gayretlerimizi sürdürüyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

BURHANETTİN KOCAMAZ: VERDİĞİNİZ DESTEK BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLIDIR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, “Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerini şehrimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kendileri ile son derece faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Verdikleri destek ve ziyaretlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Genel Başkanımız Önder Kahveci, bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez Yöneticilerimiz daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün’ü makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Genel Başkanımız Önder Kahveci Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Türkiye Kamu-Sen Mersin İl Temsilciliğinde teşkilat yöneticilerimiz ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.