Türk EğitimSen ve Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un sendika üyeleri adına da karar belirtecek şekilde, Yeni Anayasa değişikliğinde 'Biz Hayır diyeceğiz.' İfadelerini kullanması sonucu, Türk Eğitim-Sen ve Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz'in öncülüğünde, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı binasında toplandı.

Sendika Üyeleri Genel Başkan İsmail Koncuk'un yapmış olduğu açıklamalara katılmadıklarını, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin kararlarının her daim arkasında olduklarını belirttiler. Toplanan kalabalık adına söz alarak konuşma yapan Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Soner Deniz; 'Bilindiği üzere ülkemiz zorlu bir süreçten geçmektedir.

15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizde olağanüstü hal ilan edilmiş hali hazırda kullandığımız 1980 darbe anayasasının ülkemiz ve milletimiz için yeterli olmadığı bir kez daha anlaşılmıştır. Egemenlik hakkını Aziz Türk Milletinden alan Gazi Meclisimiz; demokrasinin önünü tıkayan, darbelere ve siyasi istikrarsızlığa sebep olan anayasanın belirli maddelerini değiştirmek için çalışmalara başlamış ve 18 maddenin değişmesini oy çokluğu ile kabul etmiştir.

Halk oyuna sunulacak bu değişiklikler de Ûlkücü-Milliyetçi Hareketin Genel Başkanı, Bilge Lideri Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendi, referandumda Devlet için, Millet için, Cumhuriyet için, Türklüğün bekası için evet oyu kullanacağını açıklamıştır.

Adana TOROS

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu Haber/ www.ajaskamu.net