Emniyet mensuplarımızın bu anlamlı haftalarını kutlayan Genel Başkan Vekilimiz Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanları polislerimize çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar dilediler.

DALKILIÇ: TÜRKİYE KAMU-SEN’E TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM 

Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Dalkılıç, “Türkiye Kamu-Sen ailesinin ziyareti bizleri mutlu etmiştir” dedi. Dalkılıç, “Polis haftası münasebetiyle ziyaretimize gelen Türkiye Kamu-Sen’in değerli yöneticilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sizlerin toplumsal konulardaki hassasiyetiniz ve Türk polisine bakışınız bizleri daima mutlu etmiştir. Polisine daima sahip çıkan bir anlayışın temsilcisi olan Türkiye Kamu-Sen’in bizlere verdiği desteğe çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖNDER KAHVECİ: HUZUR VE GÜVENİMİZ İÇİN CANLARINI ORTAYA KOYAN POLİS TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM

“Emniyet teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümü polislerimize ve milletimize hayırlı olsun” diyen Genel Başkan Vekilimiz Önder Kahveci, “Tüm polislerimizin Polis haftasını kutluyorum.  Ülkemizin birliği ve bekası noktasında, insanımızın huzur ve güven içinde yaşaması adına canlarını ortaya koyan, gece gündüze demeden görev yapan polislerimize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz.

Bugün Ankara Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde bizleri konuk eden ve ağırlayan başta İl Emniyet Müdür Yardımcımız ve Güvenlik Şube Müdürümüz olmak üzere tüm polis arkadaşlarımız nezdinde ülkemizin en ücra köşesinde görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza buradan selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Bu vesileyle şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Ziyarette Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ile birlikte, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri ve Türk Tarım Orman-Sen Genel Başkanı Ahmet Demirci, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Salih Demir, Türk Kültür Sanat-Sen Genel Başkanı Uğur Yıldırım ve Türk Emekli-Sen Genel Başkanı Osman Özdemir’de hazır bulundu.