“Enflasyonun uçtuğu, Doların fırladığı bir ekonomik konjonktür de memurlara kapalı kapılar ardında %3.5 zam olan bir yetkili sendikanın size ne faydası olabilir soruyorum ”dedi.

UDEM HAK-SEN Genel Başkanı Abdullah PEKER yetkili sendikanın Türkiye genelinde 4 ayda binlerce  üye kaybettiğini söyledi. Ayrıca yetkili sendikanın bu gidişatı durdurabilmek için artık son çare olarak üyelerine yaptığı  olmayacak vaatler bulunularak

Söz konusu durumun Hemen hemen Tüm Kurumlarda görüldüğünü söyleyen Genel Başkan  Abdullah PEKER yetkili sendikanın artık memurların hiçbir hakkını koruyamadığı için istifaların önüne geçebilmek için herkese müdürlük, daire başkanlığı,  Şube Müdürlüğü unvanları  Ve  tayin yaptırma  gibi vaatlerin havada uçuştuğunu belirtti. Genel Başkan konuşmasının sonunda artık bazı memur arkadaşların bunlara kanmaması gerektiğini ve gerçekten haklarını arayacak, onlar ve ailelerinin insanca yaşayabileceği ortamı tesis etmek için mücadele edecek sendikalara artık çok Geç  olmadan üye olmaları gerektiğini söyledi.

Abdullah PEKER

Ulaştırma Ve Demiryolu  Çalışanları Sendikası

 Genel Başkanı