Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Nurettin CANİKLİ; Kararname İle Hata İle Görevden Alınanlar Varsa bunlar İncelenecek ve aynı şekilde KHK ile görevlerine iade edilecekler. 

Nurettin CANİKLİ, at izi it izine karışmaması için titiz çalışma yapıldı ve hiçbir somut belge olmadan kimse görevden atılmadıdedi.

Hatta hatayı sıfıra indirmek için Örneğin MEB ile ilgili kriterleri somut tablolar ile CHP yetkilileri ile paylaştık. açıklamasında bulundu.

CANİKLİ; Kamuda 50 bine yakın memur ihraç edildi. 'Ben Fetöcü değilim ' diyerek tiraz edenlerin çok az olması bile yaptığımzı için ne kadar doğru olduğunu ve hat payımızın çok az olduğunu bize gösteriyor. dedi. 

Canikli görevden alma ile ilgili bri de örnek bir olay anlatarak Bank Asya hesabına para yatırmış kapattırmış bir kişini başına gelen olayldan dolayı hata ile görevden atıldığını yeni çıkacak KHK ile bu kişilerin sayıalrı az da olsa görevlerine iade eidleceklerini açıkladı. KHK ile görevden alınanlarda masum olduğu ispat edilen, yanlışlıkla ismi o listede yer alanların yine önümüzdeki günlerde çıkarılacak yein KHK ile aynı şekildegörevlerine iade edileceğini açıkladı. 

AJANSKAMU-ÖZEL HABER