Ajanskamu-Özel Haber Kocaeli Valisi Hüseyin AKSOY Şehit Öğretmen Necmeddin KUYUCU'nun cenazesi öncesi ve sonrasında yaptıklarıyla öğretmenlerin adeta gönüllerinde taht kurdu.

Kocaeli Valisi Hüseyin AKSOY saldırı ahberini alır almaz İl Milli Eğitim Müdürüyle birlikte derhal okula hareket etti ve yaralı olarka hastaneye kaldırışan Necmeddin hocayla bizzat ilgilendi. 

Necmeddin  öğretmenin vefatı ile çok büyük bir üzüntü yaşayan Vali AKSOY kurmaylarıyla aldığı kararla Necmeddin KUYUCU hocanın ismini görev yaptığı Gebze Atatürk Anadol uLisesine verilmesi kararını aldı. Ve bununla da yetinmeyen sayın Vali Tabelanın hemen değiştirilmesini ve cenazeye hazır edilmesini istedi. 

Bir gecede okulun tabelası değiştirilerek Şehit öğretmenin adı görev yaptığı okula veirlerek ölümsüzleştirildi. 

Kocaeli Valisi Hüseyin AKSOY ayrıca Gebze ilçesinde okulları 1 gün süreyle tatil ederek tüm öğretmen ve öğrencilerin de cenazeye katılımını sağladı. 

Vali AKSOY aldığı diğer kararla da Kocaeli genelindeki tüm öğretmenlerin cenazeye katılabilmeleri için cenazeye katılacak öğretmenlerin izinli sayılmalarına karar verdi. 

25 bin öğretmenin katıldığı cenazede tüm sendikalar da bir araya geldi. Her kesimden her görüşten eğitim çalışanları cenazede bir araya geldiler. 

Öğretmenlerine  öğretmenlik mesleğinin onuruna bu denli sahip çıkarak devletin neaketini cümle aleme gösteren Vali Hüseyin AKSOY'u bu güzel turumundna dolayı bizler de tebrik ediyoruz.

Teşekkürler Sayın Vali.

www.ajanskamu.net